Valorant Battle Pass alınır mı?

MustafaBey05

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Readon 7800XT Ryzen 5 7600 16 gb ram 1TB ssd -(Gtx 950m i7 7500U 12gb ram 250 gb ssd)
Meslek
Öğrenci
Bugün Gece Pazarı geldi hiçbir şey bana asil Odin dışında bir şey çıkmadı Battle pasin bitmesine 19 gün var ben 43. aşamadıyım sizcebattle Pass alınır mı? Hız tutkunu serisi güzel gözüküyor.

Bugün Gece Pazarı geldi hiçbir şey bana asil Odin dışında bir şey çıkmadı Battle pasin bitmesine 19 gün var ben 43. aşamadıyım sizcebattle Pass alınır mı? Hız tutkunu serisi güzel gözüküyor.

Bence kötü hocam bıçağı bayraktar TB-2'ye benziyor.

Hız tutkunu serisi dışında 9 canlı phantom hoşuma gitti. Genel olarak zaten BP alınmalı çünkü beleşe radyanit veriyor neredeyse.

Bence kötü hocam bıçağı bayraktar TB-2'ye benziyor.

:D harbiden benziyor.

YouTube'dan izleyip kendin karar vermen lazım. Ben vandalını beğendim bıçağı kötü ama en iyi bplerden değil.

Evet beni de bıçağı düşündüyor ileride daha da pahalancak alamıyabilirm köşeye atsam desem eminim harcarım mağzadan bir şeye spectre vandal ve Marshall çok güzel ama.

Hız tutkunu serisi dışında 9 canlı Phantom hoşuma gitti. Genel olarak zaten bp alınmalı çünkü beleşe radyanit veriyor neredeyse.

9 canlı bence ne çok güzel ne çok kötü Viper ve jetteki iyi.

Hız tutkunu serisi dışında 9 canlı Phantom hoşuma gitti. Genel olarak zaten bp alınmalı çünkü beleşe radyanit veriyor neredeyse.

Peki 19 günde bitirebilir miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı