Valorant battlepass mi yağmacı vandal mı?

Bende oyuna yeni başladım ama CS:GO'dan örnek vermem gerekirse elimde deagle kırmızı alarm varken çok iyi oynuyordum ilginç bir şekilde skinlerin oyuna etkisi var :D.
Bu öyle de değil. Oyunun en pahalı vandalı ancak bir yağmacı hissiyatı daha iyi ama EJder vandalla tap atıncaki zevk de hiçbir silahta yok.
 
Gece pazarı ile 1.300 VP'ye yağmacı vandal geldi. Ama ben yeni sezonun Battlepass'ini almayı düşünüyordum. Sizce hangisini almalıyım?
Bence biraz daha VP alıp Ejder Vandal almalısın tek kelimeyle harika neden diye soracak olursan silahın iyi bir hissiyatı var ve silah banamı öyle geliyo bilmiyorum sekmiyor.
 
Bence yağmacı vandal en mantıklısı.
Bana da gece pazarından asil vandal ve yağmacı hançer geldi. Tabi hiçbirini alamadım :/.
 
Kardeşim gayet basit. Eğer ilerde eline para geçecekse ve bir daha yatırma şansın varsa yağmacıyı al. Battle Passin bitmesine daha var. Ha eğer tek param bu ve ileride elime para geçmez diyorsan yağmacı al yine. Çünkü ucuz.
 
Bence yağmacı al. Daha az sektiğini düşünüyorum Ejder Vandalım var ancak yağmacı daha hissiyat olarak iyi. Ejder sekiyor gibi.
Hocam skinlerin oyuna bir etkisi yok. Bu tamamen psikolojik bir olay, sizin aiminiz ne kadar iyiyse, o kadar iyi oynarsınız valorantta. P2W değil yani.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı