Valorant "Beklenmedik bir durum oluştu" hatası

q cansusu

Femtopat
Daha fazla  
" Valorant güncellemeden sonra beklenmedik bir hata oluştu tekrar denemeni veya yeniden başlatmanı öneriyoruz" hatası oldu. Vangaurd'ı sildim olmadı ve güncelleye basınca doğruluyor diyor sonra tekrar ayni hatayı veriyor. Ne yapabilirm?:(

Windows 10'da ayarlar kısmında "Program ekle veya kaldır" bölümünden veya Denetim Masası'ndan Valorant'ı kaldırın. Ardından Çalıştır'ı açıp, %localappdata% komutunu girin. Açılan klasördeki "VALORANT" isimli klasörü silin. Ardından bilgisayarı yeniden başlatıp, Valorant'ı tekrar yükleyin.

Windows 10'da ayarlar kısmında "Program ekle veya kaldır" bölümünden veya Denetim Masası'ndan Valorant'ı kaldırın. Ardından Çalıştır'ı açıp, %localappdata% komutunu girin. Açılan klasördeki "Valorant" isimli klasörü silin. Ardından bilgisayarı yeniden başlatıp, Valorant'ı tekrar yükleyin.

Abi deniyorum olur inşallah.

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı