Valorant benzeri oyun önerisi

Hocam ne demek istediğini biliyorum. Anlatmak istediğim şey Valorant hakkında bir şey duyunca hemen saldıran CS oyuncuları var.
Hocam hep sizin gibi bilgisiz fanboylar yüzünden ortalık karışıyor. Valorant CS'den çaldı ama CS de sütten çıkmış ak kaşık değil. Girip bakabilirsiniz CS'nin çoğu haritası Zula'dan çalınma. Oynama tarzı bile benziyor. Sanırım dava edeceğim.

Şaka bir yana benzer ya da aynı türlerdeki oyunlar hatta zaman zaman farklı türlerdeki oyunlar bile birbirine benzer mekanikler barındırır. Bu gayet normal bir şey ama gel de anlat fanboylara...

Team Fortress 2, Counter-Strike Source Offensive, Warzone önerebilirim. Açıkçası multplayer FPS oyunları ile pek aram yoktur. Ama bu saydıklarım hoşuma gidenler.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Yeni bir oyun bulursan zevkle oynaman dileğiyle hocam :)

Arkadaşlar Valorant tarzında oyun önerisi yapar mısınız? CS2, Apex Legends, Zula oynadım fakat bunlar tatmin etmedi.

Spectre Divide, 3 gün önce oyun çıktı Steam'de, internette Valorant benzeri diye söz ediliyordu. Oynanış tarzı alışık olduğumuz oyunlara göre biraz farklı ama hoş bir oyun olmuş bir göz at istersen.

Arkadaşlar Valorant tarzında oyun önerisi yapar mısınız? CS2, Apex Legends, Zula oynadım fakat bunlar tatmin etmedi.

Bilgisayarınız yeterliyse ve depolamanız fazlaysa Call of Duty Warzone indirebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı