Valorant bıçak alınır mı?

Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci
Arkadaşlar yeni gelecek oni 2.0 katanayı almayı düşünüyorum. En son Battle Pass ile Asil Vandal almıştım o günden beri aynı skinler ile oynuyorum bir değişiklik olur diye düşündüm. Yoksa Asil Karambit veya bayonet mi beklemeliyim?

Asil karambit süperdir. Banada gelmedi bi.

Katanayı ben beğenmedim çünkü ele alma animasyonu göremedim. Güzel bıçak bekleyebilirsin yağmacı karambit vs. gibi.

Arkadaşlar selam alakasız ama sormak istedim vct lock ın bıçağını düşünüyorum ama bazı arkadaşlarım alma dedi yarın son günü sizce alayım mı? Bir de bu sene ki champions setini almak istiyorum ne zaman gelir?

@599108 @kinglegend @nomore2k @SHABBAROS

Asil Karambit bence kötü. Cevirilmeyen bir karambitin neyini seviyorsunuz yaow onun dışında her karambit oke bence. Vctyi alabilirsin.

Katılıyorum çekmesi güzel ama döndürememek kötü bence zaten o yüzden 3550 VP yapmışlar.

Katana dışındakiler bana pek güzel gelmedi. VP hazır katananın gelmesini bekliyorum direkt alacağım :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…