Valorant bıçak alınır mı?

Arkadaşlar yeni gelecek oni 2.0 katanayı almayı düşünüyorum. En son Battle Pass ile Asil Vandal almıştım o günden beri aynı skinler ile oynuyorum bir değişiklik olur diye düşündüm. Yoksa Asil Karambit veya bayonet mi beklemeliyim?

Hocam katana çok şık duruyor ben de alacağım.

Arkadaşlar selam alakasız ama sormak istedim vct lock ın bıçağını düşünüyorum ama bazı arkadaşlarım alma dedi yarın son günü sizce alayım mı? Bir de bu sene ki champions setini almak istiyorum ne zaman gelir?

@599108 @kinglegend @nomore2k @SHABBAROS

Hocam kaçırılmaz bence alın.

Arkadaşlar yeni gelecek oni 2.0 katanayı almayı düşünüyorum. En son Battle Pass ile Asil Vandal almıştım o günden beri aynı skinler ile oynuyorum bir değişiklik olur diye düşündüm. Yoksa Asil Karambit veya bayonet mi beklemeliyim?

Yağmacı karambit almıştım. Bir süre sonra sıktı. Az önce iade ettim bir defaya mahsus olarak. Direkt set alacağım ben. Alucaksan sen de set al çünkü 5350VP tek katana. Set ise 7100VP. Set almak daha mantıklı;)

Asil Karambit bence kötü. Cevirilmeyen bir karambitin neyini seviyorsunuz yaow onun dışında her karambit oke bence. Vctyi alabilirsin.
Eğer asil karambiti geliştirmessen çevirme animasyonu kalıyor. Yani geliştirdiğiniz zaman çevirmeden açıyor. Geliştirmeyin derim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı