Evet edebilirsin 2 hafta içinde. (geliştirmemeye dikkat et.)Merhaba, yeni gelen setin bıçağını almayı düşünüyorum ama pişman olurum diye de korkuyorum bir yandan. Eğer bıçağı alıp (zaten geliştiremem geliştirilecek seviyesi yok) özel oyunda denesem sonra sevmezsem iade edebiliyor muyum?
Evet. Her hangi bir farklı rengini de açmamanız gerekli.Merhaba, yeni gelen setin bıçağını almayı düşünüyorum ama pişman olurum diye de korkuyorum bir yandan. Eğer bıçağı alıp (zaten geliştiremem geliştirilecek seviyesi yok) özel oyunda denesem sonra sevmezsem iade edebiliyor muyum?
Ben de zamanında CS:GO'da çok skin/bıçak kovaladım. Hevesin bir süre sonra illaki kaçıyor. Kaldı ki bildiğim kadarıyla Valorant'ta satabileceğin bir market de yok. Beni ilgilendirmez tabii ama bence paranı daha güzel bir şey için harca. Yine de istiyorsan keyfini çıkar.![]()
Aynen öyle hocam, bu arada konu sahibi beni yanlış anlamasın, herkesin kendi parası kendi keyfi. Ben kendi tecrübemden örnek verdim naçizane.Yıllarca hayalini kurdum aldıktan 1 hafta sonra sattım :d insan bir sure sonra sıkılıyor.
Normal oynarsa iade edilemiyor. İçeriğin kullanılmamış olması gerekiyor iade etmek için.Normal oynasan bile aide edebilirsin.
Ben kullanip, iade etmistim.Normal oynarsa iade edilemiyor. İçeriğin kullanılmamış olması gerekiyor iade etmek için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.