Valorant bir tek benim mi hoşuma gitmiyor?

Zevk meselesi. CS:GO 20 yıllık bir geçmişe sahip ve uzun süredir tahtta. Buna istinaden rahatlık ve gevşeklikle yılları geçirdiler, Valorant çıkacağı haberleri dolaşmaya başlayınca Valve hemen Source2 geliyor yalanlarını ortaya atmaya başladı.(Nispeten aslında biraz doğruluk payı olsa da CS:GO atölye haritaları devasa çoklukta olduğundan bunu Source2'ye entegre etmek neredeyse çok zor olduğundan iptal edildi deniyor). Kaldı ki CS yıllardan beri yenilik getirmiyor, hile ve toxic oyuncular için çözümleri yetersiz kalıyordu. Valorant bu yüzden biraz da tercih edildi diye düşünüyorum. Tabi Riot Games boş bir şirket değil. Gaben biraz kendi ayağına sıktı diyebiliriz. Valorant çıkana kadar CS'ye rakip olarak birkaç tane FPS oyunu çıkmıştı Overwatch, Apex Legends gibi fakat hiçbiri CS'yi rafa kaldırtamadı.
Söylediğiniz oyunların hiçbiri CS'yi tahttan indirmek için ya da rakip olarak çıkmadı. Özellikle Apex, PUBG gibi oyunlar kendi kitlesine sahip Battleground türü bir oyun. Hatta bu furya popülerleşince CS:GO'da böyle bir mod getirdi oyuna. 15 yıldır CS oynuyorum. İnsanlar artık "oyun yapabilecekleri" ve "keyif alabilecekleri" oyunlar arıyorlar ben de dahil.

Bilmiyorum, bu oyun neden bu kadar popüler? Büyük resmi görmeyen tek kişi ben miyim? :D Kendimi yalnız hissediyorum. Sizin düşüncelerinizi de merak ettim.
Yani o kadar arada derede kalmış bir oyun ki, ben de hiç ısınamadım. 2-3 saat oynayıp bıraktım. Yalnız değilsiniz.

Hardcore FPS istesem ESCAPE FROM TARKOV var. Ki en sevdiğim Fps oyunudur.
Tactical FPS istesem, böyle takım çalışmasına dayalı, R6 Siege var.
Özel güçler vs barındıran, biraz fantastik FPS istesem Overwatch var.

Ben neyleyim Valorant'ı diyorum içimden :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı