Valorant bırakılıp CS:GO'ya geçilir mi?

Pek tavsiye etmem rekabetçi oyunlarda zevk almak istiyorsan güzel oynaman lazım ben de günde 1-2 derecesiz atıp çıkıyorum CS:GO'yu bırakma sebebim bu zaten artık ayıracak vaktim yok ve oynayan herkes 3 5 yıldır oynadığı ve günde 3 4 saat antrenman yaptıkları için dur canım sıkıldı deyip antrenman yapmadan maç girersen oyunu silecek derecede kanser olursun.

@sad7k @esadtetik Arkadaşlar oyunların fanboyluğunu yapmayın lütfen. Bana gerçek şeylerden bahsedin. Atrıları eskilerini söyleyebilirsiniz.

@sad7k @esadtetik arkadaşlar oyunların fanboyluğunu yapmayın lütfen. Bana gerçek şeylerden bahsedin. Atrıları eskilerini söyleyebilirsiniz.

İlk yazdığım mesaja bakar mısınız? Bu fanboyluk mu sizce?

Hangisinden keyif alıyorsanız onu oynayın ayrıca profesyonel olma gibi hedefiniz yoksa 2 oyunuda eğlencesine oynayabilirsiniz benim gibi.

CS de ekibiniz yoksa geçmenizi önermem. Yoksa takımındaki Rus'larla Türk gelir ise de toxic Süleyman Çakır polet alemdar kitlesine denk gelirsin.

CS:GO'da 300 FPS alan ben Valorant'ta 100 alıyorum. Ahım şahım grafikleri de yok yani.

Ben eskiden Valorant oynarken CS:GO'da düşük FPS alıyordum Valorant'ta çok yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…