Valorant bırakılıp CS:GO'ya geçilir mi?

Ben Valorant oynuyordum ama çok sıkılmaya başladım. Zaten New World oynuyorum günde 2-3 maç atıyorum. Hesabımda fazla bir şey yok. Spectrum Phantom ve Battle Pass var. Hesabı satmayacağım. Bırakıp CS:GO'ya geçilir mi? Bir de oyun çok zor mu? Zaten günde 2-3 maç giriyorum onda da kanser olmak istemiyorum.

Pek tavsiye etmem :D rekabetçi oyunlarda zevk almak istiyorsan güzel oynaman lazım ben de günde 1-2 derecesiz atıp çıkıyorum CS:GO'yu bırakma sebebim bu zaten artık ayıracak vaktim yok ve oynayan herkes 3 5 yıldır oynadığı ve günde 3 4 saat antrenman yaptıkları için dur canım sıkıldı deyip antrenman yapmadan maç girersen oyunu silecek derecede kanser olursun. :D

@sad7k @esadtetik arkadaşlar oyunların fanboyluğunu yapmayın lütfen. Bana gerçek şeylerden bahsedin. Atrıları eskilerini söyleyebilirsiniz.

İlk yazdığım mesaja bakar mısınız? Bu fanboyluk mu sizce?
CS:GO'da güzel oyundur FPS oyun geçmişin varsa rahat oynarsın CS:GO'yu. Ama niye bırakıyorsun ki Valorant'ı? Canın sıkıldıkça gir oyna ikisini de illaki her oyunda iyi olmanız gerekmiyor. Zevkini çıkartmaya bakın.

CS de ekibiniz yoksa geçmenizi önermem. Yoksa takımındaki Rus'larla Türk gelir ise de toxic Süleyman Çakır polet alemdar kitlesine denk gelirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı