Valorant bozuldu

Sadece TR serverinde var o sorun.
Ben bu konuyu başka forum sitesinde sordum.
Hatta orada birisi de LoL TR sunucusunda da aynı sorun var dedi.

Riot'un TR serverleriyle alıp veremediği var. LoL bakmadım ama asla hiçbir şekilde banlamıyorlar EUW de fixlenen hile hala kullanılıyor TR de hayatımı sömürdü o oyun. Ticket atarken çocuk mu kandırıyorsunuz adam Win Rate kasıyor diye yazdığm için ticket sisteminden banlamışlar .:D Millet ana avrat bırakmıyor açmadıkları hile kalmıyor ben ne argo ne başka bir şey neyse.
 
Riot'un TR serverleriyle alıp veremediği var. LoL bakmadım ama asla hiçbir şekilde banlamıyorlar EUW de fixlenen hile hala kullanılıyor TR de hayatımı sömürdü o oyun. Ticket atarken çocuk mu kandırıyorsunuz adam Win Rate kasıyor diye yazdığm için ticket sisteminden banlamışlar.:D millet ana avrat bırakmıyor açmadıkları hile kalmıyor ben ne argo ne başka bir şey neyse.

Riot Amerika olaya dahil olmuş
Bir şeyler deniyeceğiz gibisinden açıklamada bulunmuş.
 
Sanırım riot sunucularında sorun var. LoL oynuyordum. Oyunumu bitirdim ve istemciye döndüm. Yeniden bağlan ekranında kaldı. Hiçbir şekilde oyun bitmiyor :D
 
Riot Amerika olaya dahil olmuş.
Bir şeyler deniyeceğiz gibisinden açıklamada bulunmuş.

8 yıldır o oyunu oynadım raporladıklarımın sadace 2'si ban yemiştir oranı da %0.02 falan olur eminim. Valorant'ın sonuda LoL gibi olmaz umarım verse millete 2000 saat uzaklaştırma LoL'de ağzı olan ana avrat sayıyor. Eli Google açan hile açıyor. 8 yıl değil de 80 yılımı verdim sanki.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı