Valorant bronz elodan nasıl çıkılır?

Hayır hocam be adamı vuramayacağınızı hissedince CTRL basıp tarıyorsunuz gibi bir şey söylemiş arkadaş doğru dur.

Doğru diyorsunuz şimdi anladım nasıl alıştırırım kendi mi? CTRL tusunu ayarlardan 5'e atıyorum ama öyle olunca da spray atarken ölüyorum.

Bu oyunculukla bronz 3 olamazsın bronz 3 arkadaşlarım oturarak sprey atıyor 😀 boşa geçmiş bir ömür. Şaka bir yana çoktan PLA'ta çıkmış olman gerekiyor. Discord'dan kendine takım arkadaşları ara ve takımında hangi rol görevini yapamıyorsa o rolü oynayacak birisi gerekir mesela bir Cypher Site'ı koruyamıyorsa hatta yavaşlatamıyorsa o rölü iyi birisinin oynaması gerekiyor. Gördüğün gibi entry alıp vuruyorsun fakat nihayetinde adamlar Site'a girip vurup bomba kurabiliyorlar.

Bronz 3'üm ama adamlar geliyor One tap atıyor yine çoğuna ölüyorum. Elomdaki çoğu kişi böyle oynuyor ya da elomdaki çoğu kişi smurf :D

Bu oyunculukla bronz 3 olamazsın bronz 3 arkadaşlarım oturarak sprey atıyor 😀 boşa geçmiş bir ömür. Şaka bir yana çoktan Plata çıkmış olman gerekiyor. Discord'dan kendine takım arkadaşları ara ve takımında hangi rol görevini yapamıyorsa o rolü oynayacak birisi gerekir mesela bir Cypher Site'ı koruyamıyorsa hatta yavaşlatamıyorsa o rölü iyi birisinin oynaması gerekiyor. Gördüğün gibi entry alıp vuruyorsun fakat nihayetinde adamlar Site'a girip vurup bomba kurabiliyorlar.
Hocam çok abartınız alakası yok bronz elonun iyisi de var kötüsü de var. Kötü oynuyorsan kötü gelir karşına eskiden kötü oynamış ve valoya ara verip tekrar dönen birisi olarak aynı durumu yaşıyorum gümüşte takılı kalabiliyor iyi oynayan gümüşler var kötü oynayan gümüşlerde var

Hocam çok abartınız alakası yok bronz elonun iyisi de var kötüsü de var. Kötü oynuyorsan kötü gelir karşına eskiden kötü oynamış ve Valorant'ya ara verip tekrar dönen birisi olarak aynı durumu yaşıyorum gümüşte takılı kalabiliyor iyi oynayan gümüşler var kötü oynayan gümüşlerde var.

Bronz 2- bronz 3 arası geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam rankta takılmak diye bir şey yoktur takım oyunu oynamıyorsunuz demeki her şey aim değil çünkü. Oyuna zaman ayırıyorsanız golda kadar yükselebilirsiniz Gold elo haricinde.
(Gold eloda takılı kalanları duydum.)

Hocam şimdi takıma gelen adamları görseniz deli olursunuz. Daha az önce girdiğim maçta Reyna kör atar mısın diyorum senin dediklerini mi yapacağız diyor. Vallahi çıldırıyorum trollüyor bir de sonra.

Hocam şimdi takıma gelen adamları görseniz deli olursunuz. Daha az önce girdiğim maçta Reyna kör atar mısın diyorum senin dediklerini mi yapacağız diyor. Vallahi çıldırıyorum trollüyor bir de sonra.
Bu yüzden derecesiz yazarken 5 yerleştirme oynayınca hak ettiğiniz ranka atıyor demeki hak ettğiniz rank buymuş hocam. Ya da hesabın mmr ı düşük olduğu içinde olabilir.

Bu yüzden derecesiz yazarken 5 yerleştirme oynayınca hak ettiğiniz ranka atıyor demeki hak ettğiniz rank buymuş hocam. Ya da hesabın MMR'ı düşük olduğu içinde olabilir.

Daha 5 yerleştirme Mac'ı yapmadım. Ancak anlamadığınız bir şey var zaten ben kötüysem bu ranktayımdır kendimi geliştirmek için ne yapmalıyım? Onu soruyorum.

A-D yapmaya alışmanız lazım CTRL basmayın.

Hocam lütfen biraz daha mantıklı cevap verin o zaman adamı vur deyin vurayım yani :D. Bunu kendime alıştırmak için ne yapmam lazım? Onu soruyorum.

Hocam lütfen biraz daha mantıklı cevap verin o zaman adamı vur deyin vurayım yani :D. Bunu kendime alıştırmak için ne yapmam lazım? Onu soruyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı