Valorant çalınan hesap hakkında yardımcı olmuyor

ozer Kolukısa

Centipat
Daha fazla  
Valorant'ta 3 yıl önce hesap açtım birçok şey aldım, hesabın bağlı olduğu Gmail çalındı, Gmail'i kurtardım fakat Valorant hesabım gitmişti hatta Valorant hesabımın bağlı olduğu Gmail değiştirilip başka Gmail'e geçirmiş, erişimim bile kalmadı. Bütün bildiklerimi anlatmama rağmen destek kısmından bırak sonuç almayı hesabı erişimim komple gitti.

Valorant'ta 3 yıl önce hesap açtım birçok şey aldım, hesabın bağlı olduğu Gmail çalındı, Gmail'i kurtardım fakat Valorant hesabım gitmişti hatta Valorant hesabımın bağlı olduğu Gmail değiştirilip başka Gmail'e geçirmiş, erişimim bile kalmadı. Bütün bildiklerimi anlatmama rağmen destek kısmından bırak sonuç almayı hesabı erişimim komple gitti.
Hocam benim hesap da çalınmıştı gerekli bilgileri verince geri almıştım ilk aldığım skini falan sormuşlardı hatta size onları sordular mı ?

Çalan eleman maildeki faturaları vs. sildiyse işin zor. Çünkü diğer bilgilere bir şekilde erişmem mümkün. Asıl olay satın alma geçmişi, kullanılan kartlar, faturalar. Ama kimse gidip de oyun içinden satın alım yapmıyor. Dolayısıyla harcamaya dair mailleri kanıt olarak sunman lazım. Mailini çalan adam eğer onları sildiyse muhtemelen hesabı geri alamazsın. Belki kullandığın e-pin kodlarını atman işe yarayabilir. Ama çoğu site onları da mailden atıyor.

Elinizde varsa VP kodlarını bi' desteğe ulaştırın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı