Valorant çalınan hesap nasıl geri alınır?

mehmetaba

Decapat
Bir arkadaşım hesap satın almış 1 2 gün sonra maile bir sürü şifre değiştirme vb isteği gelmiş Valorant hesabı için şimdi de hesaba girmiyormuş sanırım hesabın mailini değiştirmişler. Bunun geri almanın bir yolu var mı?

Bir arkadaşım hesap satın almış 1 2 gün sonra maile bir sürü şifre değiştirme vb isteği gelmiş Valorant hesabı için şimdi de hesaba girmiyormuş sanırım hesabın mailini değiştirmişler. Bunun geri almanın bir yolu var mı?

Kredi kartı bilginizle veya ilk mail adresi ile geri alabilirsiniz.

Maalesef yok. Zaten hesap alıp satmakta suç bu yüzden bir hak talebinde de bulunamaz.

@Karokan54 beğenmedim atan arkadaş.
satılması Riot Games tarafından yasaklanmıştır. Bu anlamda gerçekleşecek bir satışın doğrudan hesabın kapatılmasına sebebiyet verir. Riot Games hesap satışını yasak olarak kullanıcı sözleşmesinde belirtmiştir.

Adamın hesabı çalınmamış aldığı hesabı adam geri almış neyi talep edecek suç işledim ama hesabı geri verin mi diyecek?

Sanırım bu linkten istenlen bilgileri olabildiğince fazla doldurursanız ve hesabın ilk maili hala sizdeyse alabiliyorsunuz.

2 kere çaldırdım hesabımı ikisinde de geri aldım. Supporta mail atıyosun 14 tane soru soruyolar yarısından fazlasını bilmen lazım. Hatta bana ilk başta vermediler sonra tepki verince verdiler.

İlk mail yok arkadaşımda maili değiştirmişti kendi mailine almıştı sonradan geri değiştirmiş satan kişi kendi üzerine çekmiş bir şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı