Valorant champions 2024 set alınır mı?

erahhn

Decapat
Daha fazla  
Set güzel gibi duruyor ama cok emin olamadım. Bayağıdır hesaba Katana tarzi bir bacak almak istiyordum. Cok kararsiz kaldim alan arkadaşlar. Sizce set nasıl hesapta şu an 2800VP var. Üstüne tamamlayip almayi düşünüyorum.

Set güzel gibi duruyor ama cok emin olamadım. Bayağıdır hesaba Katana tarzi bir bacak almak istiyordum. Cok kararsiz kaldim alan arkadaşlar. Sizce set nasıl hesapta şu an 2800VP var. Üstüne tamamlayip almayi düşünüyorum.

Phantom alınabilir ama Katana olarak oni çok daha hoş bence tercih meselesi.

Sana kalmış bıçağı sevdiysen al onun dışında ben pek beğenmedim Phantom alınabilir sadece.

Bence servis oyunlarına para verme. Bağımlılık yapıyor. Alacaksan seti öneririm bıçak Phantom'a toplu indirim yapıyor. Her sene vandal Phantom yeni yeni çıkarıyorlar zaten. Ender yapan özelliği bir daha gelmemesi. Yalan yok geliştirilmiş bıçak sağ tık güzel.

Eğer bir daha alınamayacağı için almak istiyorsanız fakat skin çok hoşunuza gitmediyse almayın.
Envanterinizde nadir skinlerin çoğunun olmadığını varsayacak olursam, Champions 2024 setini de almazsanız bir şey kaybetmezsiniz. Koleksiyoncu gibi şimdiye kadar gelmiş nadir, daha sonra alınamayacak ürünleri toplamadıysanız 2024 setinden başlamanızın bir manası yok.

Özel harekat öneririm.

Bence alinmamali. Ayni fiyata Spectrum gibi bir şaheser var. Sirf bir daha gelmeyecek diye sadece guzel bitiris efekti olan skin almam sahsen.

Ben seti alalı birkaç gün oldu ve gayet memnunum. Setin tek eksik olarak gördüğüm, olmasa da olurmuş dediğim yani phantomun tam animasyonlu hali cidden gereksiz parlak ve renkli onun haricinde bıçağı uzun bir süre kullanacağım. Animasyonu ve renkleri çok hoş. Bence alırsan pişman olmayacağını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı