bugün mü (evet psikopat gibi aynı dakikada cevap veriyorum)Bir countdown buldum. Doğruluğunu teyit edemiyorum ancak yazana göre Türkiye saatiyle 22.00'da yayınlanacakmış. Kaynak doğru mu yanlış mı teyit edebilen varsa ederse sevinirim.
Champions Bundle 2025 Countdown
sanmıyorum 24.00 dan önce gelmezBir countdown buldum. Doğruluğunu teyit edemiyorum ancak yazana göre Türkiye saatiyle 22.00'da yayınlanacakmış. Kaynak doğru mu yanlış mı teyit edebilen varsa ederse sevinirim.
Champions Bundle 2025 Countdown
Evet, yazana göre bugün akşam 22.00'da.bugün mü (evet psikopat gibi aynı dakikada cevap veriyorum)
Umarım gelir çünkü bugün yayın esnasında alıp test sürüşünü izleyicilerle birlikte yapmak istiyorumsanmıyorum 24.00 dan önce gelmez
yayıncı mısın?Evet, yazana göre bugün akşam 22.00'da.
Umarım gelir çünkü bugün yayın esnasında alıp test sürüşünü izleyicilerle birlikte yapmak istiyorum![]()
bu mu kick kanalınEvet, yazana göre bugün akşam 22.00'da.
Umarım gelir çünkü bugün yayın esnasında alıp test sürüşünü izleyicilerle birlikte yapmak istiyorum![]()
Yok kanal ismim "busundem". O yayın izlemek için kullandığım hesabım. Eşimle birlikte yayın yapıyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.