Valorant Champions Set geri mi gelecek?

Lubiks

Decapat
Katılım
30 Haziran 2021
Mesajlar
59
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Google'da bugün yeni champions turnuvası ile champions seti gelecek diyorlar doğru mudur, net bilgisi olan cevapliyabilir mi?
 
Yanlış bilmiyorsam mağazaya bir daha gelmeyecek denilmişti, karambit okey de vandalın default vandaldan hiçbir farkı yok neredeyse.
 
Evet bende bunu bir Valorant kanalından duydum sanırım dönecek ama o seti almanı tavsiye etmem bütün silahları çok kötü paralarını hak etmiyorlar. He eğer ben karambiti alacağım diyorsan ona ok ama bence yağmacı karambiti al.
 
Koleksiyon ürünleri tekrar geri gelmeyecek. Champions v2 tarzında bir şey olabilir belki. Bu tarz skinlerin değerli olmasının sebebi bu zaten. Skinlerin "güzel" görünmesi önemli değil pek. Bknz; Black Alistar
 
Karambit için alirim zaten vandal çok da hoşuma gitmiyor :D

Yağmacı karambit geliyor, animasyon büyük ihtimalle champions ile aynı olacak o yüzden champions karambite gerek kalmıyor yağmacı daha güzel.
 
Tamam arkadaşlar hepinizin önerileri ve cevapları için teşekkür ederim yağmacı setini bekleyeceğiz o zaman :D
 
Yağmacı seti gelmiyor. Birisi ortaya konsept attı ve tüm kanallar videosunu çekti. Riot tarafında onaylı bir bilgi yok. Bir de Rraidyin'in dediği gibi champions V2 gelir.
 

Geri
Yukarı