Valorant Champions Vandal Değerlenir mi?

Valorant ilerki zamanlarda açık pazar yapacak gibi söylentiler dolanıyordu hatta bu yüzden gereksiz bir sürü skin getiriyor. Bence değerlenecektir vp fiyatları da artıyor.
 
Valorant ileriki zamanlarda açık pazar yapacak gibi söylentiler dolanıyordu hatta bu yüzden gereksiz bir sürü skin getiriyor. Bence değerlenecektir VP fiyatları da artıyor.

Bu söylentileri duymadım bilmiyorum fakat böyle bir olay varsa bile çok uzun bir süre sonra ancak gelir ama böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum adam böyle satarken muhtemelen daha çok kazanıyordur o tarz bir sisteme geçip kazancını düşürmek istemez diye düşünüyorum. (Bu arada duyduğun söylentiler muhtemelen LoL'deki gibi bir mağaza sistemi çünkü Steam'deki gibi bir topluluk pazarı ile ilgili bir söylenti hiç çıkmadı bildiğim kadarıyla çok fazla takip ettim ben görmedim ve LoL'deki gibi bir sistem gelirse bu tarz bir değerlenme olmaz diye düşünüyorum. Değerlenme olabilir ama bu sebepten olmaz bence.)

Değerlenmesi için bir 10 yıl geçmesi lazım.

Evet zaman gerekiyor ne kadar gerekir bilemem ama zaman şart.
 
Arkadaşlar, ben Champions Vandal almıştım zamanında. Ama oyunu çok oynamıyorum. Bildiğiniz üzere herhangi bir Champions eşyası bir daha oyuna gelmeyecek, dolayısıyla da zamanında almayan kimse bir daha Champions itemi alamayacak. Sizce 1, 2 yıl içerisinde bu skin değerlenir mi?
Satıyor musun hesabını peki?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı