Valorant çözünürlük değiştirilmiyor

İşletim sistemi
Windows 7

mertpivvo

Kilopat
Katılım
12 Nisan 2020
Mesajlar
5.051
Makaleler
4
Çözümler
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Tam ekran - tam ekran pencereli - pencereli, hepsi denendi. GPU ölçeklendirme kapalı, driverlar güncel. Çözünürlük değişmiyor sadece çözümü bilenler yazsın.

1600772207952.png
 
@bury me deep inside Bahsettiğin klasörlerden ikisi Windows ve CrashReportClient. Geriye daha önce giriş yapılmış hesapların Session ID'leri kalıyor. Yani bu saydığım iki klasör dışında kaç klasör varsa o kadar fazla hesaba girilmiş demektir. Her klasör bir hesap oluyor neticede.
Evet birde random isimli iki tane klasör oluşuyor ve onlar sanırım girilen hesapların ayarları, teşekkür ederim.
 
Şu anki ayarlarınızın yedeğini alın ama ;
1- Windows + R yapıp ''%appdata%'' yazın ve Local klasörüne girin.
2- ''VALORANT'' klasöründen ''Config'' klasörünüe girin.
3- 3 ya da 4 tane klasör olacaktır, ama iki klasörde ''gameusersettings.txt'' yazan bir yazı dosyası var.
4- Resolution seçeneği varsa (ben de vardı) oradan değiştirebilirsiniz fakat iki klasörde de aynı yapmanız gerekiyor.
Resolution değilmiş, ''LastUserConfirmedDesiredScreenWeight'' gibi bir şey yazması gerekiyor.
3 defa farklı çözünürlük yazdım kaydettim olmadı.
 
Ben bu şekilde çözmüştüm, bundan tam emin değilim denemenizi de önermem fakat dosyayı silerseniz oyun default ayarlara döner mi ?
Sildim yine değişen bişey yok. Böyle saçma sapan bir hata nasıl olabiliyor anlamıyorum, yeni yazılımcı olmuş çoluk çocuğa mı yaptırdılar şu oyunu ya. Alt tarafı çözünürlük değiştirecez sabit 720p'de kalıyor ekranın yarısı gitti çözünürlük düşürmesem kasa kasa oyna, neye yarar.
 
Oyun içerisinden ayarları sıfırlamayı denedin mi? Bununla alakalı bir buton olduğunu hatırlıyorum. Oyunu ilk kurduğunda doğrudan açılan çözünürlük neydi? Çözünürlük değiştikten sonra mı böyle bir hata almaya başladın?
 
Oyun içerisinden ayarları sıfırlamayı denedin mi? Bununla alakalı bir buton olduğunu hatırlıyorum. Oyunu ilk kurduğunda doğrudan açılan çözünürlük neydi? Çözünürlük değiştikten sonra mı böyle bir hata almaya başladın?
Oyunda çözünürlük dahi değiştirilemiyor ki hocam ne çözünürlüğü. Oyun otomatik olarak 1280x720 çözünürlükte başlıyor, ha birde benim ekranıma ölçeklenmiyor tam olarak 720p'de başlıyor hani youtube'da 16:9 video açıyoruz altlar siyah oluyor ya öyle. Ekranıma orantılı olsa neyse oyunu yarım oynuyorum. Ayrıca çözünürlük düşürmem gerekli kasamadan oynayabilmem için fakat çözünürlük değiştirme kısmına bastığımda sadece özel yazıyor.
 
Valla hocam sorunun tam olarak neyden kaynaklandığını anlamadım. Windows 7 kullandığın için çözünürlükte desteklemediği modlar olabilir. Oyunu farklı uyumluluk modlarında veya yönetici olarak başlatmayı deneyebilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı