Valorant çok donuyor

Hocam dolandırılmışsınız, ekran kartınızın ederi gerçekten çok düşük zaten, az önce sahibinden'de o işlemcili ekran kartsız bir sistemi 4k'ya buldum, ekran kartınızla beraber 5k desek ki bu biraz abartı olur, sizi en temizinden 2.5k çarpmış, ki valorant 100 fps diye de kekelemiş, hiç mi araştırma yapmadınız Allah aşkına :(, bence iade edebiliyorsanız, sebep belirtmeden iade edin, sebep belirtmeyin diyorum çünkü aksi taktirde iade kabul etmeyebilir.

Hocam dolandırılmışsınız, ekran kartınızın ederi gerçekten çok düşük zaten, az önce Sahibinden'de o işlemcili ekran kartsız bir sistemi 4K'ya buldum, ekran kartınızla beraber 5K desek ki bu biraz abartı olur, sizi en temizinden 2.5k çarpmış, ki Valorant 100 FPS diye de kekelemiş, hiç mi araştırma yapmadınız Allah aşkına :(, bence iade edebiliyorsanız, sebep belirtmeden iade edin, sebep belirtmeyin diyorum çünkü aksi taktirde iade kabul etmeyebilir.

Hocam 5 k bile fazla. O fiyata AM4 sistem toplarsın. Ederi en fazla 2-3 k anca yapar. Bencede iade verebiliyorsanız hiç düşünmeden verin.

Valorant'ı 2022'den beri oynuyorum. Bilgisayar degistirdikten sonra nedense oyun çok donuyor. Yerden silah aldıgımda ya da marketi açtığımda çok donuyor. Ara sıra map ekranında kalıp açmıyor oyunu. Destek map ekranında kalıp oyunu açmamayı düzeltti ama oyunda sık sık donmalar oluyor. Her şeyi denedim. Bilgisayar sıfır, bilgisayarı aldıgım kisi yüksek ayarlarda 100 FPS diyordu. Beni kakaladı sanırım ama sistemim şudur:

Ekran kartı: AMD HD 8570.
İşlemci: AMD A8-6600k
Yeni Güncellemeler ile Oyun eski sistemlerde oynanmaz oldu.

Hocam dolandırılmışsınız, ekran kartınızın ederi gerçekten çok düşük zaten, az önce sahibinden'de o işlemcili ekran kartsız bir sistemi 4k'ya buldum, ekran kartınızla beraber 5k desek ki bu biraz abartı olur, sizi en temizinden 2.5k çarpmış, ki valorant 100 fps diye de kekelemiş, hiç mi araştırma yapmadınız Allah aşkına :(, bence iade edebiliyorsanız, sebep belirtmeden iade edin, sebep belirtmeyin diyorum çünkü aksi taktirde iade kabul etmeyebilir.
xaser kasamı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı