B BONAPARTEIV Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 245 16 Ağustos 2023 #1 Kardeşim dün 2 gibi oyunu bırakmış bu sabah girdiğinde bu hatayı almış. Dosya doğrulama tam ekran iyileştirmesi her şeyi yaptım ama olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2023
Kardeşim dün 2 gibi oyunu bırakmış bu sabah girdiğinde bu hatayı almış. Dosya doğrulama tam ekran iyileştirmesi her şeyi yaptım ama olmadı.
TURKISHPOWA Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 464 Çözümler 2 16 Ağustos 2023 #2 Dosya bütünlüğünü doğrular mısınız? Launcher içinde olması lazım. Olmazsa Özellikler > Uyumluluk > Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak Bu programı yönetici olarak çalıştır Artı -1 Eksi
Dosya bütünlüğünü doğrular mısınız? Launcher içinde olması lazım. Olmazsa Özellikler > Uyumluluk > Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak Bu programı yönetici olarak çalıştır
KS KS B BONAPARTEIV Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 245 16 Ağustos 2023 #3 TURKISHPOWA dedi: Dosya bütünlüğünü doğrular mısınız? Launcher içinde olması lazım. Olmazsa özellikler > uyumluluk > Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak. Bu programı yönetici olarak çalıştır. Genişletmek için tıkla... Yaptım yazdım ya hocam bir de öbür konuya bakmaya ben de biliyorum. Artı 0 Eksi
TURKISHPOWA dedi: Dosya bütünlüğünü doğrular mısınız? Launcher içinde olması lazım. Olmazsa özellikler > uyumluluk > Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak. Bu programı yönetici olarak çalıştır. Genişletmek için tıkla... Yaptım yazdım ya hocam bir de öbür konuya bakmaya ben de biliyorum.
TURKISHPOWA Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 464 Çözümler 2 16 Ağustos 2023 #4 BONAPARTEIV dedi: Yaptım yazdım ya hocam bir de öbür konuya bakmaya ben de biliyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir. ben çözümünü söyledim, çok biliyorsan hallet o zaman. Artı -1 Eksi
BONAPARTEIV dedi: Yaptım yazdım ya hocam bir de öbür konuya bakmaya ben de biliyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir. ben çözümünü söyledim, çok biliyorsan hallet o zaman.
KS KS B BONAPARTEIV Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 245 16 Ağustos 2023 #5 TURKISHPOWA dedi: Olabilir. Ben çözümünü söyledim, çok biliyorsan hallet o zaman. Genişletmek için tıkla... İyi okusaydın zaten çözümünü yaptığımı anlardın. Artı 0 Eksi
TURKISHPOWA dedi: Olabilir. Ben çözümünü söyledim, çok biliyorsan hallet o zaman. Genişletmek için tıkla... İyi okusaydın zaten çözümünü yaptığımı anlardın.