Samet9aya43 Hectopat Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 5 3 Ocak 2025 #1 Son 3 gündür bu hatayı alıyorum, oyunu silip yükledim, Riot'ta ticket attım, dedikleri her şeyi yaptım ama yine de hiçbir şey çözülmedi. Belki çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir diyerekten son çare buraya yazıyorum. Dosya Ekleri resim_2025-01-03_233115333.png 19,2 KB · Görüntüleme: 30 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2025
Son 3 gündür bu hatayı alıyorum, oyunu silip yükledim, Riot'ta ticket attım, dedikleri her şeyi yaptım ama yine de hiçbir şey çözülmedi. Belki çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir diyerekten son çare buraya yazıyorum.
Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.907 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #2 Vanguard'ı sil ve kur düzelir büyük ihtimal. Görev Yöneticisi'nden hizmetlere gir ve üstten "hizmetleri aç" tuşuna bas. Sonra "vgc" yi bul çift tıkla ve "başlangıç türü" yazan yeri "elle" yapıp uygula deyip kapat dene bakalım düzelecek mi? Son düzenleme: 3 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Vanguard'ı sil ve kur düzelir büyük ihtimal. Görev Yöneticisi'nden hizmetlere gir ve üstten "hizmetleri aç" tuşuna bas. Sonra "vgc" yi bul çift tıkla ve "başlangıç türü" yazan yeri "elle" yapıp uygula deyip kapat dene bakalım düzelecek mi?