Valorant "Couldn't start" hatası

wolfreaks312

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sakince oynuyordum sonra ara vermek istedim, geldiğimde oyunu açtığımda bu hatayı aldım. Önceden böyle bir şey olmuyordu internette sorunu aratıp çözümlere baktım ve yaptım da, sonra oyundan çıkıp tekrar girmek istediğimde yine aynı hatayı aldım. Bunu nasıl düzeltebilirim?

sa.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hizmetlere gir vgc var o ayar sende elle olacaktır onu otomatik yapıp bilgisayarı yeniden başlat büyük ihtimal ile düzelcektir.
Hocam oldu sağolun.

Selam, bende aynı hatayı alıyorum ve 2 3 kez silip yüklememe rağmen sorun aynı. Başka bir yol biliyor musunuz acaba?

Dostum sorununu çözebildin mi? Sanırım yeni gelen güncellemeden kaynaklı herkes bu sorunla karşılaşıyor boşuna silip yüklemeye gerek yok şu anlık çözülür herhalde.

Hiçbirinle alakası yok az önce karşılaştım Riot Games klasörü nereye yüklüyse oraya girin bende burada C:\riot Games mesela ondan sonra oraya girin Valorant'a tıklayın liveye tıklayın shootergameye girin binariese girin Win64e girin ardından VALORANT-Win64-Shipping.exe dosyasının üzerine sağ tıklayın özellikler deyin uyumluluğa gelin yönetici olarak başlatı kapayın yine olmadıysa aynı yerden tüm kullanıcıların ayarlarını değiştire tıklayın oradan yönetici olarak başlatı kapayın. Biraz eski ama belki yapamayan vardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı