boranci Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #1 Valorant'ta bu hatayı alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 2 Nisan 2023 #2 Oyunu doğrulamayı denediniz mi? Ne zamandır bu hata var, ne yaptınız da ortaya çıktı yoksa kendi mi oldu? Artı 0 Eksi
Oyunu doğrulamayı denediniz mi? Ne zamandır bu hata var, ne yaptınız da ortaya çıktı yoksa kendi mi oldu?
KS KS boranci Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #3 ImDominatingU dedi: Oyunu doğrulamayı denediniz mi? Ne zamandır bu hata var, ne yaptınız da ortaya çıktı yoksa kendi mi oldu? Genişletmek için tıkla... Oyun nasıl doğrulanıyor bilmiyorum. 3 gün oldu hata vereli ve birden kendi kendine çıktı bu sorun. Artı 0 Eksi
ImDominatingU dedi: Oyunu doğrulamayı denediniz mi? Ne zamandır bu hata var, ne yaptınız da ortaya çıktı yoksa kendi mi oldu? Genişletmek için tıkla... Oyun nasıl doğrulanıyor bilmiyorum. 3 gün oldu hata vereli ve birden kendi kendine çıktı bu sorun.
AykutTaha02 Decapat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 523 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #4 boranci dedi: Oyun nasıl doğrulanıyor bilmiyorum. 3 gün oldu hata vereli ve birden kendi kendine çıktı bu sorun. Genişletmek için tıkla... Hocam hortlatıyorum ama çözdünüz mü? Artı 0 Eksi
boranci dedi: Oyun nasıl doğrulanıyor bilmiyorum. 3 gün oldu hata vereli ve birden kendi kendine çıktı bu sorun. Genişletmek için tıkla... Hocam hortlatıyorum ama çözdünüz mü?
KS KS boranci Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #5 AykutTaha02 dedi: Hocam hortlatıyorum ama çözdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle düşük sistemden dolayı hocam. Sistemimi yükseltmem lazım. Artı 0 Eksi
AykutTaha02 dedi: Hocam hortlatıyorum ama çözdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle düşük sistemden dolayı hocam. Sistemimi yükseltmem lazım.