Arkadaşlar sakince oynuyordum sonra ara vermek istedim, geldiğimde oyunu açtığımda bu hatayı aldım. Önceden böyle bir şey olmuyordu internette sorunu aratıp çözümlere baktım ve yaptım da, sonra oyundan çıkıp tekrar girmek istediğimde yine aynı hatayı aldım. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar sakince oynuyordum sonra ara vermek istedim, geldiğimde oyunu açtığımda bu hatayı aldım. Önceden böyle bir şey olmuyordu internette sorunu aratıp çözümlere baktım ve yaptım da, sonra oyundan çıkıp tekrar girmek istediğimde yine aynı hatayı aldım. Bunu nasıl düzeltebilirim?
selam arkadaşlar bu gün size Valorant'da Couldn't Start hatasının çözümünü göstermeye ve anlatmaya çalışacağım Öncelikle Valorant'ı nereye kurduysanız veya masa üstüne kurduysanız oradan başlatma simgesine sağ tıklayalım ve oradan uyumluluk kısmına giriş yapalım ardından en aşağıda yer alan...
Detaylı inceleme yapmadım yalnızca forumda gördüğüm için söyleme gereği duydum, eğer hata aynı değilse affedersiniz. Bugün forumda bu hata başlıklı çok konu gördüm, sanırım Riot cephesinde bazı sıkıntılar yaşanıyor.