Valorant crash

İşletim sistemi
Windows 10

zuhntr

Hectopat

Bazen bunu yazıp atıyor, bazen hiç yazı yazmıyor, Direkt masaüstüne atıyor.
Bazen oyunu tekrar başlatıyor bazen başlatmıyor. Değişik bir olayın içindeyim. Yardımcı olursanız çok minnettar kalırım.

Sistem: R7 265 2 GB FX6300 8 GB RAM
Not: Arkadaşımın aldığı hata.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant'a ticket atın.

O çıkan yazının özeti, bu aldığınız hatanın raporunu oluşturmak ister misiniz gibi bir şey söylüyor.

Oluşan dump dosyasını paylaşın lütfen. Tmp ya da DMP uzantılı oluyorlar bu dumplar. MediaFire'a yükleyip indirme linkini paylaşabilirsiniz.

Atmaya çalışacağım birazdan.

Oluşan dump dosyasını paylaşın lütfen. Tmp ya da DMP uzantılı oluyorlar bu dumplar. MediaFire'a yükleyip indirme linkini paylaşabilirsiniz.

Oluşan dump dosyasını nereden bulabilirim temp klasörünün içinde oldukça fazla var bunlardan.

En güncelinden birini paylaşabilirsiniz. Müsait olduğum bir ara yardımcı olacağım.

Hocam yarın atabilirim müsait olduğunuzda bakar mısınız?
En güncelinden birini paylaşabilirsiniz. Müsait olduğum bir ara yardımcı olacağım.

Buyurun hocam biraz geç oldu ama kusura bakmayın.
Buyurun hocam biraz geç oldu ama kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Sorun Launcher kaynaklı. Dilerseniz şu Hextech aracını deneyebilirsiniz fakat Valorant'ta çalışıyor mu bilmiyorum. Sorunun devamı halinde Riot'a ticket atıp sorunu bildirebilirsiniz.

Sorun Launcher kaynaklı. Dilerseniz şu hextech aracını deneyebilirsiniz fakat Valorant'ta çalışıyor mu bilmiyorum. Sorunun devamı halinde Riot'a ticket atıp sorunu bildirebilirsiniz.

Masaüstünde dolaşırken YouTube, Twitch izlerken de başladı bu sorun.
Bilgisayar kendini yeniden başlatıyor çıldırmak üzere tüm parçaları satacak arkadaşım
@Enes3078 acaba ne olabilir ? ram , harddisk bir düşüncen var mı hocam

bad sector testi yaptım sorun yok okuma yazma hızlarında da sorun yok hddnin başka bir sorun falan olabilir mi
yada ram sorunu olabilir mi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…