Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 7 Temmuz 2023 #1 Valorant sürekli çöküyor bazen Critical error veriyor. Sürekli çöküyor. Ne yapmam gerek?
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.854 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 7 Temmuz 2023 #2 Driverler güncel mi? Artı -1 Eksi
KS KS Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Temmuz 2023 #3 Furkan Borak dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... AMD Software yazılımı güncelleme gelmiş yüklüyorum. Qualty dedi: AMD Software yazılımı güncelleme gelmiş yüklüyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun düzelmedi. @Recep Baltaş yardım eden olmadı yardım eder misiniz? @Yener K. Bu konuda bilginiz var mı? Son düzenleme: 7 Temmuz 2023 Artı -1 Eksi
Furkan Borak dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... AMD Software yazılımı güncelleme gelmiş yüklüyorum. Qualty dedi: AMD Software yazılımı güncelleme gelmiş yüklüyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun düzelmedi. @Recep Baltaş yardım eden olmadı yardım eder misiniz? @Yener K. Bu konuda bilginiz var mı?