pagan supremacy
Hectopat
Soru başlıkta yazdığı gibi, monitörümü değiştirdiğimden beri Crosshair gözükmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör: 

Nişangah kodunu düzgün girdiniz mi?
Eki Görüntüle 1118389
Şu an aynı sorun bende var düzelmiyor ticket attım sen düzelttiysen söyler misin ?Merhaba, aynı sorun bende de var. Ben ayarları sıfırladım ve 2 defa oyunu silip bir daha yükledim. Yetmedi oyun destek ekibine bilet yolayarak yardım talabinde bulundum fakat yine de olmadı.
Sonradan aklıma başka bir şey geldi ve yeni bir hesapta denedim, bir sorun yoktu. Crosshair gözüküyor yani oyun dosyası ile alakalı olan bir durum yok, hesapla ilgili ayarları sıfırlamama rağmen neden gözükmüyor?
Sanırım binlerce oyuncu içerisinden sadece benim başıma geliyor!
Merhaba, aynı sorun bende de var. Ben ayarları sıfırladım ve 2 defa oyunu silip bir daha yükledim. Yetmedi oyun destek ekibine bilet yolayarak yardım talabinde bulundum fakat yine de olmadı.
Sonradan aklıma başka bir şey geldi ve yeni bir hesapta denedim, bir sorun yoktu. Crosshair gözüküyor yani oyun dosyası ile alakalı olan bir durum yok, hesapla ilgili ayarları sıfırlamama rağmen neden gözükmüyor?
Sanırım binlerce oyuncu içerisinden sadece benim başıma geliyor!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.