Valorant Crosshair gözükmüyor

Merhaba, aynı sorun bende de var. Ben ayarları sıfırladım ve 2 defa oyunu silip bir daha yükledim. Yetmedi oyun destek ekibine bilet yolayarak yardım talabinde bulundum fakat yine de olmadı.

Sonradan aklıma başka bir şey geldi ve yeni bir hesapta denedim, bir sorun yoktu. Crosshair gözüküyor yani oyun dosyası ile alakalı olan bir durum yok, hesapla ilgili ayarları sıfırlamama rağmen neden gözükmüyor?

Sanırım binlerce oyuncu içerisinden sadece benim başıma geliyor!

Merhaba, aynı sorun bende de var. Ben ayarları sıfırladım ve 2 defa oyunu silip bir daha yükledim. Yetmedi oyun destek ekibine bilet yolayarak yardım talabinde bulundum fakat yine de olmadı.

Sonradan aklıma başka bir şey geldi ve yeni bir hesapta denedim, bir sorun yoktu. Crosshair gözüküyor yani oyun dosyası ile alakalı olan bir durum yok, hesapla ilgili ayarları sıfırlamama rağmen neden gözükmüyor?

Şu an aynı sorun bende var düzelmiyor ticket attım sen düzelttiysen söyler misin ?

Crosshair'i kapatıp aç düzelmişti benim öyle dış çizgileri falan kapalı açık yap belki düzelir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı