R6 Valorant'tan kat kat daha özgün. Ben sadece C4 kurma demedim. Mapler birbirine benzer olduğu için info isimleri de benziyor. Oyun içi silah satın alma, AWP'nin 2 zoomu olması, 2 tane zırh olması bunlardan sadece birkaçı. Oyun mantığı dediğim şey ise oyunun amacı. Oyunun amacı site'a C4 kurma, imha etme. Oyunun amacı da birebir CS'den yine çalınmış. Utanmasalar oyun açılırken CS yazacak. Yazık.

Evet bende en son internetten ücretsiz bir CS:GO hilesi indirip tam 7 ay evet 7 ay main hesabımdan oynadım sonunda sıkılıp mevlana açmam ile ban yedim gerçekten mükemmel bir anti-cheat sistemi var csgo'nun. Tüm arkadaşlarım hile ile oynuyor çoğu mevlana açıyor ve banlanmaları bazen 2 haftayı bile buluyor. Csgo'yu ayakta tutan tek şey e-spor ki valorant'da e-sporda gelişti CS böyle giderse yavaş yavaş boğularak ölecek bazıları valorantda pazar sistemi bile yok demiş adamlar bunu bilerek getirmiyor birisi bir oyuna para yatırdığında o oyunu kolay kolay bırakmak istemez ve eşyaları satamayacağı için "ulan o kadar skin aldık oynayalım bari" psikolojisine giriyor Riot'da bunu biliyor . Dota nasıl bittiyse CS'de biter elbet merak etmeyin bence ""valorant CS killer değil , riot valve killer demek daha doğru olur .

CS:GO biter ama Valorant yüzünden değil. Biter dediğim de şu anki 1.6 durumuna gelir zaman içinde ki CS 1.6'da şu an zaten oynanıyor. CS:GO'yu bitirse bitirse ancak zaman bitirir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant gibi dandik low kitleye hitap eden oyunları COUNTER STRİKE GLOBAL OFFENSİVE gibi bir dev ile karşılaştırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…