C4 dediğin Spike olsa gerek, Uzun demek CS:GO'dan çalıntı demek değil. Harita'da uzun koridora Uzun yerine Yura falan mı denecekti? Oyunun mantığı Spike'ı kurmak, ve Radyanitler'i yok etmek. Ekonominin alakası yok, daha dengeli.
Sen CS dışında hiçbir oyunda, oyun başlamadan silah satın almayı, site'lara bomba kurmayı gördün mü? Ekonomi dengesi ile alakası yok olayın, CS'deki her ana silaha karşılık bir silah yapmışlar. Sonra alın size Valorant.
 
Bence CS:GO'ya hile sistemi gelirse yeniden ayaklanabilir. Ve Valorant'ın oyuncu sayısını düşürebilir. Ama bence Valorant asla CS:GO'yu bitiremeyecek.
 
1614066434891.png
 
CS:GO güzel bir oyun CS'de supremedim lakin rank yükseldikçe hile sayısı artıyor 1 kişide hile oluyor diğerlerine info veriyor çok çabaladım globale çıkmak için ama yok her iki elin birinde banko çıkıyor serverleri 64 tick en yakın serverle aramda 50 ms fark var o yüzden Valorant'ta geçtim eğer CS böyle devam ederse kendi kendini bitirecek.
 
COD gibi bir oyun olsaydı kimse çalıntı demezdi. C4 kurma, oyun içi ekonomi, info isimleri, oyunun mantığı birebir CS'den kopya.
@James Z. Hetfield Kahkaha atacağına bir cevap yaz da tartışalım kardeş.
Evet C4 kurma falan çalıntıya giriyor ise.Rainbow Six Siege de çalıntı oluyor senin mantığına göre.Rekabetçi fps shooter oyunlarında bu bir şeyler kurma olur.Diğer takım da imha etmeye çalışır.İnfo isimleri demişsin gidip hamama benzeyen yere hamam yerine gidip kule yazamazsın.Oyun mantığı dediğin şey nedir acaba?
 
CS bırakılmaz ara verilir cümlesi benim için hala geçerli o deagle vuruşlarını verdiği zevki bana hiçbir oyun vermedi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı