Ama çocuk doğru demiş hepsi değil ama var.

Kuzenin çok haklı 1v5 kalıyorum dia 3 üm alamayınca anında sövüyorlar

CS:GO'nun çok fazla avantajı var. Örnek: Dünyanın en büyük oyun pazarına sahip.
Artı olarak mekaniksel anlamda kesinlikle CS:GO daha iyi, yani Valorant CS'yi geçemez.

CS de lem hatta SUP kadar çıktım şu oyunda altından yükselemedim bende benim kanımda yok deyip bıraktım.

İlk başlarda bende öyle düşünüyordum sonra iyi kötü altına çıkmayı başardım öyle bir rahatlama geldi ki direk kitleyen yok info veriyorlar 10 yaşında çocuk yok troll var ama çok az geliyor.
CS de lem hatta SUP kadar çıktım şu oyunda altından yükselemedim bende benim kanımda yok deyip bıraktım.

Ama elinden geldiğince Türkiye serverına girmemeye çalış.

CS:GO Pro'lar sayesinde ayakta duruyor ve oyunda map havuzu daraldı gelen maplerde oynanılmıyor. Cabble, aztec, shipped, Avusturya falan gelirse anca Valorant biter.
Karşı oyunda workshop yok, botlara karşı olan haritaları oynamak yok ve sadece 5 harita var. Ve bu konuda siz CS'yi mi eleştiriyorsunuz? Komiklik yapmayın. Ki ayriyeyen CS her 6 ayda bir yeni bir-iki topluluktan haritayı oyuna ekliyor, 12 ayda bir operasyonlarla da yine birkaç harita ekliyor.
Neresi CS oyunundan çalıntı? Ayrıca CS:GO eğer adam akıllı güncelleme getirmez ise 2 yıl sonra biter.
Danger Zone, VACNet, 2 operasyon, yeni ajanlar, sürekli silah düzeltmeleri, oyunu ücretsiz yapma, Trust Factor, Panaroma UI, gelişmiş Overwatch, yeni silahlar, yeni skinler ve yeni bıçaklar dışı 3 senede Valve hiç güncelleme yapmadı, haklısınız.

10 yaş, küfürbaz kitlenin sebebi türkiye sunucusu bence. Türk oyuncu kitlesi maalesef kanser bir kitle. Yakın zamanda CS:GO için başlatılan TR sunucu kampanyasının olumlu sonuçlanmasını bu sebeple hiç istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…