Kuzenim bir gün evimize geldiğinde bilgisayarıma Valorant'ı yüklemişti ve birkaç gün sonra bende merak edip biraz oynayayım dedim ve bence biraz fazla hayal ürünün olduğunu düşünüyorum Valorant'da bir süreden sonra bilek yetersiz kalıyor taktik öne çıkıyor ve Türk serverine girmeye korkuyorum(hiç Türk serverine girmedim ama kuzenim Türk serveri girme dedi anadan başlayıp küfür ederler dedi bana)

Ama çocuk doğru demiş hepsi değil ama var.

Counter Strike’ı hiçbir oyun bitiremez. Zevkine CS 1.6 oynayanlar var. CS:GO gibi canlı tutulan oyun asla bitmez.

Kuzenim bir gün evimize geldiğinde bilgisayarıma Valorant'ı yüklemişti ve birkaç gün sonra bende merak edip biraz oynayayım dedim ve bence biraz fazla hayal ürünün olduğunu düşünüyorum Valorant'da bir süreden sonra bilek yetersiz kalıyor taktik öne çıkıyor ve Türk serverine girmeye korkuyorum(hiç Türk serverine girmedim ama kuzenim Türk serveri girme dedi anadan başlayıp küfür ederler dedi bana)
Kuzenin çok haklı 1v5 kalıyorum dia 3 üm alamayınca anında sövüyorlar

CS de lem hatta SUP kadar çıktım şu oyunda altından yükselemedim bende benim kanımda yok deyip bıraktım.

İlk başlarda bende öyle düşünüyordum sonra iyi kötü altına çıkmayı başardım öyle bir rahatlama geldi ki direk kitleyen yok info veriyorlar 10 yaşında çocuk yok troll var ama çok az geliyor.
CS de lem hatta SUP kadar çıktım şu oyunda altından yükselemedim bende benim kanımda yok deyip bıraktım.

Ama elinden geldiğince Türkiye serverına girmemeye çalış.

CS:GO Pro'lar sayesinde ayakta duruyor ve oyunda map havuzu daraldı gelen maplerde oynanılmıyor. Cabble, aztec, shipped, Avusturya falan gelirse anca Valorant biter.
Karşı oyunda workshop yok, botlara karşı olan haritaları oynamak yok ve sadece 5 harita var. Ve bu konuda siz CS'yi mi eleştiriyorsunuz? Komiklik yapmayın. Ki ayriyeyen CS her 6 ayda bir yeni bir-iki topluluktan haritayı oyuna ekliyor, 12 ayda bir operasyonlarla da yine birkaç harita ekliyor.
Neresi CS oyunundan çalıntı? Ayrıca CS:GO eğer adam akıllı güncelleme getirmez ise 2 yıl sonra biter.
Danger Zone, VACNet, 2 operasyon, yeni ajanlar, sürekli silah düzeltmeleri, oyunu ücretsiz yapma, Trust Factor, Panaroma UI, gelişmiş Overwatch, yeni silahlar, yeni skinler ve yeni bıçaklar dışı 3 senede Valve hiç güncelleme yapmadı, haklısınız.

Valorant'ın kitlesi gerçekten küfür eden 10 yaşındaki çocuklar ile dolu normalde güzel oyun ama CS:GO'yu kitlesi düzgün olsaydı bile geçemezdi CS:GO mekanikleri o HS attığındaki rahatlamayı ben Valorant da alamadım.
10 yaş, küfürbaz kitlenin sebebi türkiye sunucusu bence. Türk oyuncu kitlesi maalesef kanser bir kitle. Yakın zamanda CS:GO için başlatılan TR sunucu kampanyasının olumlu sonuçlanmasını bu sebeple hiç istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı