Acaba Valorant CS:GO Killer olabilir mi? Bu isim size tanıdık geliyor olabilir. Nereden esinlendiğimi bazıları anlamıştır. Ama cidden sorum bu, sizce Valorant CS:GO'yu öldürür mü? Yoksa ikisi kıyası bir rekabet içine girmeye devam mı edecek? Yoksa Valve gereken adımı atar mı?
Benim fikrime gelelim. Ben şu anda Valorant'ı hiç sevmiyorum. Hiç alışamadım, oyun kontrolleri vb. pek hoşuma gitmedi (uyarı: Benim fikrim). CS:GO eski bir oyun olmasına rağmen bende kontrol açısından Valorant'tan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Tabi Riot Games'in pek FPS oyunlarına alışık olmadığını kayde almamız gerek ama yine de Valorant büyük bir oyun ve bunu göz arda etmemiz gerek. Valve'nin CS:GO'yu tekrar ön plana çıkarıp bir şeyler yapmasını çok ama çok istiyorum ama maalesef öyle gitmiyor. Valorant'a muhtaç kalmak istemiyorum çünkü bir türlü sevemedim. Umarım Valve en iyi çözüm yolunu bulur yoksa oyuncu kaybetmeye devam edecek gibi. Ama Gabe, ne olur bize yardım et. O şişko göbeğinin kudretine ihtiyacımız var (!). Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.