Valorant beta döneminde 3 milyon aktif oyuncuya sahip olmuştu ama sen bilirsin.
3 milyon aktif değil, gir çık yapmış kişi peakıydı. Bu amerika, avrupa ve uzak doğu asya sayılarını katınca fazlasıyla normal. CS'nin 700k-1.2 milyon değerleri AKTİF oynayan oyuncular için geçerli.
Ki büyük bir firmanın uzun süre tanıtılıp açığa verilen bir sayıydı bu. Fazlasıyla normal. Ondan sonra hiçbir sayı vermediler tabikide.

Her ne kadar Valorant'ta harika devam etsem de gönlüm o harika CS:GO'yu istiyor. CS:GO'nun verdiği o AWP vuruşunun verdiği zevki daha hiç bir oyun vermedi bana. Bakın arkadaşlar CS:GO bitebilecek bir oyun değil, Valve ipleri eline alıp harika bir Anti-Cheat sistemi geliştirebilecek veya geliştirttirebilecek güçte, ancak Valve hile şirketlerinden büyük ihtimallikle para alıyor.

Bakın arkadaşlar o hile sistemi tüm sistemi HWID Ban atacak şeklinde olacak, Valve'nin veri tabanında olan bütün hileleri bu sisteme işleyecek ve o hileleri açmaya kalkanı bile HWID Ban atacak. Bunu yapabilecek güçte ve parası olan bir şirket kendileri.

Kimse çıkıp gıkını bile çıkaramayacak aynı Valorant'ta olduğu gibi. Bir dakika, Valorant'ta hile yok mu sanıyorsunuz? Yanlış yerdesiniz o zaman. Valorant'ta hile var ancak banlıyor ve çabalıyor.

VAC Dalgası nasıl bir anda bütün oyuncuları banlıyorsa bunu her daim yapabilecek güçte Valve.
CS:GO istese yeniden doğabilecek güce sahip. Gerek Source 2 motoruyla, gerek yeni hile sistemi ile.
SOURCE 2 portu basit(!) iş ama zor olan kısmı yüz binlerce atölye içeriğinin dönüştürülmesinde. CS 1.6'yı hala oynayan varsa GO'nun ömrü çok. CS:GO'nun Valorant'tan en büyük farklarından biri atölyesi.

Kesinlikle hayır. Zaten CS'nin sürekli oynayan bir kemik kadrosu her zaman vardır. Ben kişisel olarak da Valorant'ı bir türlü sevemedim açıkçası. Yani Valve kapatmazsa CS öldürülemez.

Aptalca? Dostum sanırım benim fikrimi okumamışsın. Benim düşüncem değil bu bazı insanların düşüncesi ve bende bu insanların düşüncesini konuya aktarıp burda tartışmak istedim eğer bu konunun "aptalca" olduğunu düşünüyorsan bu konuyu es geçebilirdin. Tabi kide Valve para kazanmaya devam eder ama VAC olmadan oynanamaz olduğu gerçeğini değiştirmez.
Tamam işte yazdığımı iyi okursan hem sana hemde o düşüncelere sahip herkes cevabını almış olur basit ve yeterli bir cevap

CS:GO, adam gibi hile sistemine sahip olsa, hile yüzünden CS'yi bırakanların çoğu döner.

Bende CS'yi bırakıp LoL'e geçtim. Sıkıldım LoL'den, tekrar bi' el CS atayım dedim, girdiğim gibi WH+Aim yemem bir oldu. Ucuz hile birde. 15-20 lira. Para değil.

Yazık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı