CS:GO alternatifi COD MP veya BF MP olabilir bana göre. Valorant oynarken sanki fantastik bir evrende MMORPG oynuyormuşum gibi hissediyordum. FPS havasını bulamadım yani. 2014'de CS:GO başlamıştım. Sıkıldıkça BF ve COD oynadım hatta şu an bile Warzone oynuyorum ama CS:GO'yu hiçbir zaman bırakamayacağım galiba .

Şöyle düşünün ne zaman yeni telefon çıkıyorsa Apple ile karşılaştırılıyor ama Apple hep zirvede.
Ne zaman FPS oyunu çıksa hemen bir CS GO ile karşılaştırma yapıyorlar. Ne demişler taklitler aslını yüceltir.

Çok doğru katılıyorum.

Ben güncelleme gelmesin demiyorum gelsin zaten. VAC dalgasında hile kullanmayan bazı oyuncularda ban yedi bir sürü örneği var. Ayrıca artık hile ile Prime hesap yapabiliyorsun diye biliyorum.

sence Hulk gerçek olabilirmi? Valve CS go yi source 2 ye geçirecek buda oyunun gelmiş geçmiş en büyük değişikliği olacak hileler oyundan banlanacak 128tick sw lere gecicekler valorant diye bir oyun tarihe karışıcak merak etme .d

Valorant içindeki 9-10 yaşındaki küfür eden adres ver diyen bebeler yüzümden kaybediyor ama hayır o potansyel Valorant'da yok.

Bir oyun o Oyun türünün babası olması o oyunu vazgeçilmez kılmıyor sadece vay Bee ne günlerdi dedirtir o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…