Valorant CS için 2K OLED monitör tavsiyesi

Daha fazla  
Merhaba, imzada IPS monitörü kullanıyorum ve fakat gecikme oranı yüksek.
Tek sorunum 25" kullanıyorum, 27" korkutuyor.
Bu sebeple OLED geçmeyi düşünüyorum, iki model belirledim. Sizce hangisini almalıyım? Alternatif öneriniz var mı? (ekran kartım 2K zor yeter ileride 2K için kart alacağım nasip olursa )

Merhaba, imzada IPS monitörü kullanıyorum ve fakat gecikme oranı yüksek.
Tek sorunum 25" kullanıyorum, 27" korkutuyor.
Bu sebeple OLED geçmeyi düşünüyorum, iki model belirledim. Sizce hangisini almalıyım? Alternatif öneriniz var mı? (ekran kartım 2K zor yeter ileride 2K için kart alacağım nasip olursa )

O oyunlar için 2K olmaz hocam haberiniz olsun.

Neden üstadım, o zaman ne yapacağım? Gecikme süresi az bu monitörlerde o sebepten istiyorum.
Gecikme süresi değil Hz asıl önemli olan FPS oyunlarında. 2Kda hem yüksek Hz alamazsın zira yüksek FPS alamazsın. Hem de alan büyük olacağı için aimine odaklanmak zorlaşır.
FPS oyuncuları 24 inç 1080p oynar zaten fark edersen. Hatta yüksek Hzlere çıkmaz için TN panel kullanırlar. 500+ Hzleri görürler bu sayede. Ayrıca fark etmişsindir e sporcular ekranın dibine girerek oynuyor o oyunları. Sebebi olabildiğince odaklanmak, ekranı daraltmak.

Gecikme süresi değil Hz asıl önemli olan FPS oyunlarında. 2Kda hem yüksek Hz alamazsın zira yüksek FPS alamazsın. Hem de alan büyük olacağı için aimine odaklanmak zorlaşır.
FPS oyuncuları 24 inç 1080p oynar zaten fark edersen. Hatta yüksek Hzlere çıkmaz için TN panel kullanırlar. 500+ Hzleri görürler bu sayede. Ayrıca fark etmişsindir e sporcular ekranın dibine girerek oynuyor o oyunları. Sebebi olabildiğince odaklanmak, ekranı daraltmak.
27" ile oynanmaz mı yani üstadım, ben 25" ips ile oynuyorum. Gecikme yüksek, oled gecikme düşük olur?

27 ile de oynanır da hocam sadece FPS oynuyorsanız veya rekabetçi düzeyde oynuyorsanız 24 inç alın daha iyi olur sizin için.
Sadece rekabetçi oynuyorum ama 25 24" oled monitör yok maalesef. 27 almak istemiyorum ama zorunda kalcam galiba, alışır mıyım binmiyorum? Kafam karışık. Alsam hangi model onu da anlamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı