Valorant, CS2 gibi oyunları oynamak için Intel Arc A750 alınır mı?

Zeixrion

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Yok
Soru başlıktaki gibidir. Çoğunlukla Valorant CS2 vs. oynayacağım bir sorunu var mıdır?

Valorant ve CS işlemci oyunu olduğu için aslında karttan ziyade işlemci daha önemli.
3060 değerinde kart oyunlara göre işlemcine bağlı.
Hazır sistem olarak almayı planlıyordum.Sistemi atıyorum lütfen yorum yapın eğer atacağım sistem alınmazsa RTX4060 da alabilirim ama dediğim gibi rekabete dayalı oynayacağım için dlss fln pek ihtiyacım olmaz. Sistem:

Hazır sistem olarak almayı planlıyordum. Sistemi atıyorum lütfen yorum yapın eğer atacağım sistem alınmazsa RTX 4060 da alabilirim ama dediğim gibi rekabete dayalı oynayacağım için DLSS falan pek ihtiyacım olmaz. Sistem:

Alınabilir 7500F ve DDR5 bir sistem Valorant ve CS de güzel performans verir üzmez ama kasayı Vento yaparsan daha iyi olur.

Alınabilir 7500F ve DDR5 bir sistem Valorant ve CS de güzel performans verir üzmez ama kasayı Vento yaparsan daha iyi olur.
Peki Rtx4060/Ryzen 5600 mü yoksa bu attığım sistem mi ? Geleceğe dayalı olarak düşünürseniz sevinirim.Uzun süre sisteme güncelleme yapacağımı düşünmüyorum.

Peki Rtx4060/Ryzen 5600 mü yoksa bu attığım sistem mi? Geleceğe dayalı olarak düşünürseniz sevinirim. Uzun süre sisteme güncelleme yapacağımı düşünmüyorum.

Tabii ki 7500F lü sistem hocam her türlü daha iyi olur 5600 aldın mı işlemci değiştirmek istediğinde anakart RAM ve işlemci değişimine gideceksin.

Hazır sistem olarak almayı planlıyordum. Sistemi atıyorum lütfen yorum yapın eğer atacağım sistem alınmazsa RTX 4060 da alabilirim ama dediğim gibi rekabete dayalı oynayacağım için DLSS falan pek ihtiyacım olmaz. Sistem:

Cillop gibi diyebilirim sisteme MSI yap kasayı DDR5 bu fiyata güzel Arc A750 kısmı düşündürüyor arz talep diyebilirim.

4060 da olabilir şahsen DDR5 bulursan bu bütçede daha iyi olur.

Oynadığın oyunlar işlemci tabanlı olduğu için alacağın sistem okey düşüyor mesela bunun bir tık üstüne B580'li sistem var ama işlemci kısmında fiyasko veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı