Soru başlıktaki gibidir. Çoğunlukla Valorant CS2 vs. oynayacağım bir sorunu var mıdır?
Soru başlıktaki gibidir. Çoğunlukla Valorant CS2 vs. oynayacağım bir sorunu var mıdır?
Driverlar çok sıkıntılı hocam ya önermem.
Hazır sistem olarak almayı planlıyordum.Sistemi atıyorum lütfen yorum yapın eğer atacağım sistem alınmazsa RTX4060 da alabilirim ama dediğim gibi rekabete dayalı oynayacağım için dlss fln pek ihtiyacım olmaz. Sistem:Valorant ve CS işlemci oyunu olduğu için aslında karttan ziyade işlemci daha önemli.
3060 değerinde kart oyunlara göre işlemcine bağlı.
Hazır sistem olarak almayı planlıyordum. Sistemi atıyorum lütfen yorum yapın eğer atacağım sistem alınmazsa RTX 4060 da alabilirim ama dediğim gibi rekabete dayalı oynayacağım için DLSS falan pek ihtiyacım olmaz. Sistem:
![]()
Ventus | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Peki Rtx4060/Ryzen 5600 mü yoksa bu attığım sistem mi ? Geleceğe dayalı olarak düşünürseniz sevinirim.Uzun süre sisteme güncelleme yapacağımı düşünmüyorum.Alınabilir 7500F ve DDR5 bir sistem Valorant ve CS de güzel performans verir üzmez ama kasayı Vento yaparsan daha iyi olur.
Peki Rtx4060/Ryzen 5600 mü yoksa bu attığım sistem mi? Geleceğe dayalı olarak düşünürseniz sevinirim. Uzun süre sisteme güncelleme yapacağımı düşünmüyorum.
Hazır sistem olarak almayı planlıyordum. Sistemi atıyorum lütfen yorum yapın eğer atacağım sistem alınmazsa RTX 4060 da alabilirim ama dediğim gibi rekabete dayalı oynayacağım için DLSS falan pek ihtiyacım olmaz. Sistem:
![]()
Ventus | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.