Çözüldü Valorant dakikada bir yanıt vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Portakal53

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo Legion Y520 80WK
I7-7700 GTX1050 128GB M2 SSD 1 TB HDD
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, oyun acilirken ya da maca baslarken karakter seciminden sonra belli bir sure yanit vermiyor. Oyunu silip yukledim olmadi, dosya kontrolu yaptim olmadi. Nasil duzeltebilirim?
(Kusura bakmayin klavye İngilizce)

Çözüm
SSD ye kurmanız daha iyi olur. Dediğim gibi Hard diskten kaynaklı ve bu dolulukta yavaş çalışıyor.
O anlamda degil hangi diskimi degistiriyim?
Pardon, yanlış anladım. SSD niz 100 gb baya az windows zaten nerdeyse kaplıyor tüm alanı. Bence onun yerine değiştirin. HDD de alan çoktur büyük ihtimalle. Hikayeli oyunları vs. oynuyorsanız oraya yüklersiniz. Ya da 1 tb veya 2 tb SSD alabilirsiniz. HDD yese gerek kalmaz ama bütçe söz konusu.

Pardon, yanlış anladım. SSD niz 100 GB bayağı az Windows zaten neredeyse kaplıyor tüm alanı. Bence onun yerine değiştirin. HDD de alan çoktur büyük ihtimalle. Hikayeli oyunları vs. oynuyorsanız oraya yüklersiniz. Ya da 1 TB veya 2 TB SSD alabilirsiniz. HDD yese gerek kalmaz ama bütçe söz konusu.

Bütçem maalesef 700-800 arasi

SSD alın minimum 256 gb olsun. Fiyatlara şimdi bakacağım.

Bu bütçeye 256 gb ve 512 güzel f/p SSD ler var gibi gözüküyor. 1 tb zor. Ama asıl konu okuma yazma hızı. Yeni konu açarsanız yardımcı olabilirler. Ben çok anlamıyorum.

Son düzenleme:
SSD alın minimum 256 GB olsun. Fiyatlara şimdi bakacağım.

Bu bütçeye 256 GB ve 512 güzel F/P SSD'ler var gibi gözüküyor. 1 TB zor. Ama asıl konu okuma yazma hızı. Yeni konu açarsanız yardımcı olabilirler. Ben çok anlamıyorum.

Bir de bunun aktarma masrafi var cunku bilgisayarin icinde onemli dosyalar var

Bir de bunun aktarma masrafi var cunku bilgisayarin icinde onemli dosyalar var
Doğru. Yedeklemeniz gerekiyor usb bellek kullanabilirsiniz. Hocam çözüm basmasaydınız keşke daha sorununun çözülmedi. Ama sağolun. SSD alıp denedikten sonra yazar mısınız buraya tekrardan unutmazsanız?

Doğru. Yedeklemeniz gerekiyor USB bellek kullanabilirsiniz. Hocam çözüm basmasaydınız keşke daha sorununun çözülmedi. Ama sağ olun. SSD alıp denedikten sonra yazar mısınız buraya tekrardan unutmazsanız?

Alabilirsem alacağım cunku ogrenciyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı