Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.382 Çözümler 6 30 Mayıs 2023 #31 PlatonikPrens dedi: 4060'lı Excalibur kaça bilmiyorum ama 4060 ASUS 24 25 bin e satılıyordu geçen hocam. Genişletmek için tıkla... İşlemci farkı çoktu hocam. i7 13. nesil olsa zaten direkt çökerdim ona. Ayrıca sabitlemeyi oyunda mı yapıyoruz yoksa harici programlardan mı?
PlatonikPrens dedi: 4060'lı Excalibur kaça bilmiyorum ama 4060 ASUS 24 25 bin e satılıyordu geçen hocam. Genişletmek için tıkla... İşlemci farkı çoktu hocam. i7 13. nesil olsa zaten direkt çökerdim ona. Ayrıca sabitlemeyi oyunda mı yapıyoruz yoksa harici programlardan mı?
PlatonikPrens Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 740 Çözümler 1 30 Mayıs 2023 #32 Algoritmik dedi: İşlemci farkı çoktu hocam. i7 13. nesil olsa zaten direkt çökerdim ona. Ayrıca sabitlemeyi oyunda mı yapıyoruz yoksa harici programlardan mı? Genişletmek için tıkla... Valorant'ta ayarlarda fps sabitleme vardı diye hatırlıyorum.
Algoritmik dedi: İşlemci farkı çoktu hocam. i7 13. nesil olsa zaten direkt çökerdim ona. Ayrıca sabitlemeyi oyunda mı yapıyoruz yoksa harici programlardan mı? Genişletmek için tıkla... Valorant'ta ayarlarda fps sabitleme vardı diye hatırlıyorum.