Valorant demir elodan çıkılmıyor

Nisshin

Decipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
●İ7 - 12700H ●32 GB DDR4 3200 MHz
●1 TB M2 SSD ●RTX 4060 ●Glorious Model I
●144 Hz 1 Ms IPS
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi, demir Elo'dan çıkamıyorum. 5 maçtan sonra yerleştirmede çok düşük ranka atıyor. Riot, sizin bir önceki sezonu hangi rankta tamamladığınıza göre sizi bir ranka atıyor. Mesela gümüş 2 arkadaşım 5 maçta yenildi ve hepsinde 2-3 kill aldı. Bronz 1'e attı. Ben ise 3 maç kazanıp 2 maç kaybettim, toplam 75 kill aldım. Demir 3'e attı. Kesinlikle hiç adil değil.

Diğer bir sorunsa, bana "maçta 10 kill al ama etkili oynarsan Riot senin kazanabileceğin maç atar" diyor tanıdığım elmas-yücelik arkadaşlarım. Ben kendim 12 kill alıyorum ve skillerim sayesinde (Cypher mainim) arkadaşlarımın tamamına toplam +20 kill falan sağlıyorum. Çok fazla asist yapıyorum. Sonunda maçı kazanıyorum ancak sonraki maç 5 tane smurf adam geliyor ve kaybediyoruz. Sonra bir maç daha ve bir maç daha. Geri aynı Kp'ye çıkınca yine böyle oluyor. Döngüye girdim artık. Bu sefer de diyorum ki "tamam Riot sadece kill sayısına bakıyor". Gidip 20-25 kill alıyorum ama bu sefer de maçı kazanamıyorum. Kazansam bile sonraki maç yine kazanamayacağım maç oluyor.

Sorunu kendimde aramaya çalışmıyorum. Çünkü düzenli olarak aim, gamesense ve Cypher bilgilerimi geliştiriyorum. Maçta belli oluyor zaten iyi olduğum. Peki neden bana 4 maymun atıyor ve karşıya 5 tane hayatını bu oyuna adamış adam atıyor? 3 kişi girsek karşıya yine smurf atıyor. Bu gidişle bu ranktan çıkmanın tek yolu yerleştirme maçlarında sadece kill odaklı oynamak olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu biraz şans işi hocam, biz birkaç arkadaşımla geceleri birlikte giriyoruz ve karşı takım bazen troll bazen de iyi oynuyor. Düşük elolarda genellikle troll oluyor tabii, özellikle bu tarz oyunlar ekip olmadan olmuyor.

Bende Valorant oynayacağım Eylül'e kadar, isterseniz nick ve ID verin beraber oynayalım ne dersiniz?

Bu biraz şans işi hocam, biz birkaç arkadaşımla geceleri birlikte giriyoruz ve karşı takım bazen troll bazen de iyi oynuyor. Düşük elolarda genellikle troll oluyor tabii, özellikle bu tarz oyunlar ekip olmadan olmuyor.

Bende Valorant oynayacağım Eylül'e kadar, isterseniz nick ve ID verin beraber oynayalım ne dersiniz?

Olur hocam. Hem tanışmış oluruz.

Nısshın#337

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı