VALORANT deneyimi olmayan birisi mobilde nasıl oynar?

Bir Valorant PC oyuncusu olarak Aim Lab gibi uygulamalr kullanabilirsin.https://www.3daimtrainer.com/ sitesini kullanabilirsin; 120 FPS çok önemli değil bence, sen nasıl oynuyorsan o daha önemli, 30 FPS bile sıkıntılı değil; sprey atmak değil de 3,5 mermilik sıkıp bırakmak daha mantıklı, eğer yakındaysa ikisini de yapabilirsin; ares ya da Odin gibi tüfeklerle oynarsan sprey atabilirsin. Hiçbir sıkıntısı olacağını zannetmiyorum.

Mobil FPS de deneyiminiz yoksa Valorant Mobile çıkana kadar mobil FPS oyunları oynayın ki eliniz alışsın, standoff 2, Critical Ops gibi
Standoff 2de koşarak hs atanlar,hilecilerin olduğunu duydum ama her iki oyunuda oynayacağım tavsiyeniz için teşekkürler

Yanıtınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim! 60 fps olduğum için pek iyi hissetmiyordum ama yanıtınız içimi rahatlattı AimLabi kullanmaya devam edeceğim ve Bir sorum olacaktı valorantın mobil versiyonunda koşarak hs atanların olacağını düşünüyor musunuz?

Critical Ops'a benziyordu videolardaki vuruş mekanikleri. Yükle biraz oyna küçük bir oyun zaten.
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim!

Son düzenleme:
@FelicitFPS mobilde koşarak değil düz bile vurmak pek kolay değil PC'ye göre.
Yanıtınız için teşekkür ederim! Valorant Mobile gameplay videolarına baktığımda herkes genelde sabit kalarak sıkıyordu kimse hareket ederek sıkmıyordu ve hatta eğilip sıkanı bile nadir gördüm merak etmiştim o yüzden sordum yani kısaca baya haklısın çok teşekkür ederim yanıtın için tekrardan!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…