bilgisayrkurdu
Decapat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar,
Şimdiye kadar Valorant oynama şansım olmadı çünkü bilgisayarım yok. Ancak oyunu uzun süredir takip ediyorum, videolarını izliyorum. Valorant Mobile çıkınca oynamaya başlayacağım.
Şu an sadece Çin versiyonu var ve giriş için WeChat/QQ gerekiyor. Benim hesabım olmadığı için oynayamıyorum. Global sürümü beklerken kendimi hazırlamak istiyorum. Bunun için Aim Lab indirip aim, flick ve refleks çalışmaya başladım.
Sorularım şunlar:
Tecrübeli arkadaşların önerilerini bekliyorum.
- Aim Lab gibi uygulamalar yeni başlayan biri için faydalı olur mu? Kendimi daha iyi geliştirebileceğim başka uygulamalar var mı?
- Cihazım iPad 9, 60 FPS'de oynayacağım. 120 FPS cihazlarda oynayan rakipler karşısında büyük dezavantaj yaşar mıyım?
- Valorant Mobile'de sürekli sprey atmak mı daha mantıklı, yoksa her seferinde 3-5 mermilik kısa atışlar mı daha etkili olur?
![]()
Bir Valorant PC oyuncusu olarak Aim Lab gibi uygulamalr kullanabilirsin.https://www.3daimtrainer.com/ sitesini kullanabilirsin; 120 FPS çok önemli değil bence, sen nasıl oynuyorsan o daha önemli, 30 FPS bile sıkıntılı değil; sprey atmak değil de 3,5 mermilik sıkıp bırakmak daha mantıklı, eğer yakındaysa ikisini de yapabilirsin; ares ya da Odin gibi tüfeklerle oynarsan sprey atabilirsin. Hiçbir sıkıntısı olacağını zannetmiyorum.