Valorant dengesiz aim neden olur?

Ahmetfeyzi

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, naçizane bir soru soracaktım sizlere.
Eskiden o kadar iyi oynadığım hassasiyet ile artık eskisi gibi iyi oynayamıyorum (FPS oyunlarında ) bunun sebebini donanım yazılım ve benzeri problemlere mi bağlamalılıyım yoksa benim gibi bu tarz mağdur olan kişiler ve şahıslar mevcut mu? ( saçma bir şikayet gelebilir ama tek hobim FPS oyunu oynamak ve oynayamayınca haliyle tilt oluyorum)

Poligona gir, hızlı modu aç. Sağdan soldan çıkan botlara aimini birden çevir. Eğer aimin fazla kayıyorsa hassasiyetini düşürme vakti gelmiştir. Eğer yetişemiyorsan bile arttır.

Olabilir çok normal. Ya biraz ara ver. Ya da aim çalışabilirsin tekrardan. Sens değiştirmek geçici çözüm olur sadece. Eğer adam vuramıyorsan sorun çoğu zaman sens değil.

Poligona gir, hızlı modu aç. Sağdan soldan çıkan botlara aimini birden çevir. Eğer aimin fazla kayıyorsa hassasiyetini düşürme vakti gelmiştir. Eğer yetişemiyorsan bile arttır.
Dostum inan hepsini denedim ama yok bi problem var ben mi çözemiyorum bi ara o kadar güzel oynuyordum ki miss click atmıyorum ama bazen asla olmuyordu ama artık hiç kolum gitmiyor acaba yaş aldıkça kas hafızamı mı kaybediyorum diye düşünmeye başladım

Olabilir çok normal. Ya biraz ara ver. Ya da aim çalışabilirsin tekrardan. Sens değiştirmek geçici çözüm olur sadece. Eğer adam vuramıyorsan sorun çoğu zaman sens değil.
Ara da vermiştim lakin pek işe yaramadı artık olayı başka yerlerde arıyorum bundan mütevellit buraya yazıyım belki bu şekilde zamanında iyi oynayıp sonradan bozulan birileri vardır.

Dostum inan hepsini denedim ama yok bir problem var ben mi çözemiyorum bir ara o kadar güzel oynuyordum ki miss Click atmıyorum ama bazen asla olmuyordu ama artık hiç kolum gitmiyor acaba yaş aldıkça kas hafızamı mı kaybediyorum diye düşünmeye başladım.

Ara da vermiştim lakin pek işe yaramadı artık olayı başka yerlerde arıyorum bundan mütevellit buraya yazayım belki bu şekilde zamanında iyi oynayıp sonradan bozulan birileri vardır.

Benim de böyleydi 3 gün filan TDM attım geri düzeldi.

Dengesiz aim birçok nedenden olur, benim yasadigim iki durum var, birincisi farkli oyunlarda farkli sens ile oynamak ki bu cok kotu etkiliyor kas hafizasini degistirdigi icin, o yuzden bir oyundan diger oyuna atlarken sensinizin birebir ayni hissettirdigine emin olun. İkincisi bilek, bilek ne alaka derseniz bilek insanlarda dogustan olarak saga tarafa daha fazla doner, yani bu durumda sag tarafa dogru attiginiz flicki sol tarafta mesafeye gore atamayabilirsiniz.

Dengesiz aim birçok nedenden olur, benim yasadigim iki durum var, birincisi farkli oyunlarda farkli sens ile oynamak ki bu cok kotu etkiliyor kas hafizasini degistirdigi icin, o yuzden bir oyundan diger oyuna atlarken sensinizin birebir ayni hissettirdigine emin olun. İkincisi bilek, bilek ne alaka derseniz bilek insanlarda dogustan olarak saga tarafa daha fazla doner, yani bu durumda sag tarafa dogru attiginiz flicki sol tarafta mesafeye gore atamayabilirsiniz.

Çoğu oyunda farklı sens kullanıyorum pek sorun olmuyor.

En basiti CS ve Valorant'ta farklı sensler kullanıyorum.

Garip geldi, internetteki herkes ve ben dahil farkli sens kullanmaktan sikayetciyken sizin hiç problem yasamamaniz, belki iki oyun arasinda digerine gecmeniz o kadar da uzun surmedigi icin (1-2 hafta) o yuzden olabilir ama onun disinda bir yorumum yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı