Valorant derecesiz ilk 5 taktikleri ve Duo

Orvenervel8641

Hectopat
Katılım
10 Temmuz 2018
Mesajlar
218
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta sorduğum gibi S1 hesabı bırakıp baştan başlamayı seçtim ve ilk 5 maçta taktik vermenizi istiyorum. Sizin de smurf hesabınız derecesizse Duo girebiliriz bu arada.
 
Arkalamak acemilik değil bir taktiktir. Arkalamanı öneririm!

5 kişiye tek dalmak yerine pusarak sessiz oyna.

Bu arada arkalamaktan kastım bütün maç aynı yerde bekleyip adam gelince sıkmak değil, direkt dalma, mapin arkasından dolaş.
 
Sakin oyna sadece adam vurman yetmez aldığın entry sayısı asist sayın bunlarda çok etki eder.
 
@Charlie Dickkerson Arkadan dalmaya çalışıyorum adamlar garip garip yerlere pusuyolar ? Ve aslında asıl sorun şu ki örneğin havenda A dalong tarafı tutuyorum adamlar c girecekler belli ben C tarafının longuna gideseye kadar arkadan adamlar içeri girmiş bütün takım ölmüş 2v5-1v4-1v3 kalıyorum . Aslında asıl sıkıntı bu o yüzden arkadanda çok fazla arkalayamıyorum dostum :(
 
@Charlie Dickkerson Arkadan dalmaya çalışıyorum adamlar garip garip yerlere pusuyolar ? Ve aslında asıl sorun şu ki örneğin Haven'de A dalong tarafı tutuyorum adamlar c girecekler belli ben C tarafının longuna gidene kadar arkadan adamlar içeri girmiş bütün takım ölmüş 2v5-1v4-1v3 kalıyorum . Aslında asıl sıkıntı bu o yüzden çok fazla arkalayamıyorum dostum :(
Şimdi 3 kişi bomba kurma yerlerini tutacak, kalan 2 kişi spawnda bekleyecek. Rakibin 3-4 oyuncusu nerede görünürse bütün takım önden arkadan dalacak adamlara.

Lakin güzel bir ekibin olması gerek.
 
@Shfly Reyna gibi dualist oynamak istiyorum aslında 1v3 1v4 yapabileyim diye
Eğer Reyna ile oynuyorsanız istediğiniz kadar arkalı önlü oynayın farketmez. Refleksleriniz ve aiminiz yeterince iyiyse hele bir de rakipleriniz sizden düşükse çok rahat 1v3 de bile üstünlük kurarsınız. Eğer olur da birisi sizden önce Reyna alırsa ve siz de duellocu olmayan bir ajan ile oynarsanız pusmanızı, hatta Omen/Yoru gibi yetenekleriyle yer değiştirebilen ajanlarlaysanız hızlı ve zekice düşünerek akıl oyunlarıyla adeta Reyna gibi üstünlük kurabilirsiniz. Üstelik "Derecesiz" oyun modunda rakipler genelde acemi olduğundan karşı tarafı muteleyip takır takır indirirsiniz.
Şimdi 3 kişi bomba kurma yerlerini tutacak, kalan 2 kişi spawnda bekleyecek. Rakibin 3-4 oyuncusu nerede görünürse bütün takım önden arkadan dalacak adamlara.

Lakin güzel bir ekibin olması gerek.
Onlarca dereceli maçlarımda toplasam 6 tanesinde falan düşündüğümüz taktikler işe yaramıştır. Rakipler de oyuncu olduğu için en iyi taktiğinizi bile tek mermiyle bozabiliyor. Detaylı planlardansa anlık taktikler daha kullanışlılar bence.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı