ArdaMert
Kilopat
- Makaleler
- 2
ArdaMerT#0471Discord alabilir miyim?
Alım devam ediyor, boşta kenarda veya smurf olarak kullandığınız rankı açık hesaplar varsa alıyorum.
ArdaMerT#0471Discord alabilir miyim?
ArdaMerT#0471
Alım devam ediyor, boşta kenarda veya smurf olarak kullandığınız rankı açık hesaplar varsa alıyorum.
Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?
Asil set gitmedimi hocam bi sonraki setten mi bahsediyorsunuz?Asil seti aldıktan sonra düşüneceğim.
Asil set gitmedimi hocam bir sonraki setten mi bahsediyorsunuz?
Birde oni Poeretor yazmışsınız sanırım oda o sorundan kaynaklıAsil diyorum hocam pardon afet diyecektim aralıksız 6 saattir Valorant oynuyorum biraz ara vermek gerek.
Plat 3, Yağmacı Vandal, asil set, delipop hançer, Oni Phantom, oni op var ve afet seti alıp satmayı düşünüyorum.
?Birde oni Poeretor yazmışsınız sanırım oda o sorundan kaynaklı.
Gümüş bir hesap var. Discord: demo#9999Arkadaşlar düşük ligli veya derecesiz hesaplarınız varsa alabilirim.
"Plat 3, Yağmacı Vandal, asil set, delipop hançer, Oni Phantom, oni op var ve afet seti alıp satmayı düşünüyorum" Bu mesajda yazmışsınız çok şaşırdımNereye yazmışım?
?
"Plat 3, Yağmacı Vandal, asil set, delipop hançer, Oni Phantom, oni op var ve afet seti alıp satmayı düşünüyorum" bu mesajda yazmışsınız çok şaşırdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.