Merhaba, Valorant desteğe bilet atmaya çalışıyorum ama seçeneği seçtiğimde ekran ilerlemiyor. Nasıl düzeltebilirim? Çok önemli banımın ne zaman açıldığını öğrenmem gerek (HWID ban)
Eki Görüntüle 2532786
Yazıcağım ama o ekran gelmiyorBan yediğin hesaba giriş yapıp nasıl ban yediğini ve açılma tarihi hakkında bilgi almak istediğini söyle yardımcı olurlar ilk HWID banınsa 4 ay içerisinde açılır.
Yazacağım ama o ekran gelmiyor.
Farklı bir cihazdan dene telefonundan vs.
Çerezleri silip tekrar deneyin biDenedim telefon yeni tarayıcı yeni hesap maalesef hiçbirinde olmuyor. Acaba sizdede öylemi diye kontrol edermisiniz?
Çerezleri silip tekrar deneyin bir
Merhaba, Valorant desteğe bilet atmaya çalışıyorum ama seçeneği seçtiğimde ekran ilerlemiyor. Nasıl düzeltebilirim? Çok önemli banımın ne zaman açıldığını öğrenmem gerek (HWID ban)
Eki Görüntüle 2532786
Ben de eksik vpyi tamamlamak icin aticaktim 2 gundur 3 farkli cihazdan deniyorum ama hala atılmıyor ayni sorun çıkıyor bende deMerhaba, Valorant desteğe bilet atmaya çalışıyorum ama seçeneği seçtiğimde ekran ilerlemiyor. Nasıl düzeltebilirim? Çok önemli banımın ne zaman açıldığını öğrenmem gerek (HWID ban)
Eki Görüntüle 2532786
Hocam aynı konuda bende yazmak istiyorum fakat bende de aynı şey oluyor.
Ben de eksik vpyi tamamlamak icin atacaktim 2 gundur 3 farkli cihazdan deniyorum ama hala atılmıyor ayni sorun çıkıyor bende de
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.