Valorant destek süreci

yigitpro83

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar valoranta HWID ban yedim attım desteğe de yazdım. Dedilerki 3 ay bekliceksin dediler ama ben 5 tane bilet gönderdim. Biri 1 ay 2 tanesi de 17 günlük biri 5 günlük biride 6 günlük bunların hepsini topladım 75 gün beklemişim. Benim sorum ise şu hepsini toplayarakk mı kalkcak banım yoksa sadece 1 aylık biletimi mi saycak? Onu merak ediyorum. Söylerseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar valoranta HWID ban yedim attım desteğe de yazdım. Dedilerki 3 ay bekliceksin dediler ama ben 5 tane bilet gönderdim. Biri 1 ay 2 tanesi de 17 günlük biri 5 günlük biride 6 günlük bunların hepsini topladım 75 gün beklemişim. Benim sorum ise şu hepsini toplayarakk mı kalkcak banım yoksa sadece 1 aylık biletimi mi saycak? Onu merak ediyorum. Söylerseniz çok sevinirim.

Destek talebini tekrar atarsan daha çok beklersin, en son attığını 1 hafta içerisinde okurlar.

Aldığın yasaklamanın attığın destek talebinin sayısı ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Ceza sana ne zaman verildiyse o zaman ceza süresi başlar. Ayrıca bir destek talebi oluşturduktan sonra talebinize yanıt gelmediyse aynı konuda başka bir bilet göndermeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı