Herkese öncelikle selam, ekran görüntüsündeki gibi hata alıyorum ve giremiyorum 2 gündür. Bu oyunla mı alakalı bir problem yoksa Windows ile mi? Windows 10 kullanıyorum ve başka hiçbir yerde problem yaşamadım. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba,
Sorunu Valorant sitesinde bilet oluşturarak teknik servis ile çözdüm. İleride başına gelenlerinde faydalanması açısından yazıyorum.
Aslında basitmiş. Riva Turner adlı programı tamamen kapatmak gerekiyormuş.
Evet Windows güncel. Genel uyarı evet herkeste var ama ben oynaya tıkladıktan sonra oyuna girmiyor ve oyna butonu tıklanmaz oluyor. Sonra da hiçbir şey yok hatanın ne olduğunuda bilemiyorum.
Ayrıca teknik destek uyumluluk kapalı olması yeterli bizim için dedi ve kapalı yine de fayda etmedi.
Evet Windows güncel. Genel uyarı evet herkeste var ama ben oynaya tıkladıktan sonra oyuna girmiyor ve oyna butonu tıklanmaz oluyor. Sonra da hiçbir şey yok hatanın ne olduğunuda bilemiyorum.Eki Görüntüle 1742088
Ayrıca teknik destek uyumluluk kapalı olması yeterli bizim için dedi ve kapalı yine de fayda etmedi.
Evet Windows güncel. Genel uyarı evet herkeste var ama ben oynaya tıkladıktan sonra oyuna girmiyor ve oyna butonu tıklanmaz oluyor. Sonra da hiçbir şey yok hatanın ne olduğunuda bilemiyorum.
Valorant'ı güncelledikten sonra oldu değil mi? Aynısı bana da oldu 2 gün önce ayarlara baktığımda Windows güncellemesi gözüküyordu güncellediğimde girdi. Güncellemeler kısmına girip ekran görüntüsü atar mısınız?