Çözüldü Valorant "Desteklenmeyen İşletim Sistemi" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

onurgoncu

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 3060
İşlemci
i7
Herkese öncelikle selam, ekran görüntüsündeki gibi hata alıyorum ve giremiyorum 2 gündür. Bu oyunla mı alakalı bir problem yoksa Windows ile mi? Windows 10 kullanıyorum ve başka hiçbir yerde problem yaşamadım. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-04-15 011147.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-15 011147.png
    994,6 KB · Görüntüleme: 637
Çözüm
Arkadaşlar merhaba,
Sorunu Valorant sitesinde bilet oluşturarak teknik servis ile çözdüm. İleride başına gelenlerinde faydalanması açısından yazıyorum.
Aslında basitmiş. Riva Turner adlı programı tamamen kapatmak gerekiyormuş.
Windows güncel mi?

Evet Windows güncel. Genel uyarı evet herkeste var ama ben oynaya tıkladıktan sonra oyuna girmiyor ve oyna butonu tıklanmaz oluyor. Sonra da hiçbir şey yok hatanın ne olduğunuda bilemiyorum.

Ekran görüntüsü 2023-04-16 130341.png

Ayrıca teknik destek uyumluluk kapalı olması yeterli bizim için dedi ve kapalı yine de fayda etmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet Windows güncel. Genel uyarı evet herkeste var ama ben oynaya tıkladıktan sonra oyuna girmiyor ve oyna butonu tıklanmaz oluyor. Sonra da hiçbir şey yok hatanın ne olduğunuda bilemiyorum.Eki Görüntüle 1742088

Ayrıca teknik destek uyumluluk kapalı olması yeterli bizim için dedi ve kapalı yine de fayda etmedi.

Herkese var o Windows 11 kullanıyorum yine var sorunsuz oynamaya devam edebilirsin takma.

Oyuna girmiyor ama devam edemiyorum :)

Evet Windows güncel. Genel uyarı evet herkeste var ama ben oynaya tıkladıktan sonra oyuna girmiyor ve oyna butonu tıklanmaz oluyor. Sonra da hiçbir şey yok hatanın ne olduğunuda bilemiyorum.

Eki Görüntüle 1742088

Valorant'ı güncelledikten sonra oldu değil mi? Aynısı bana da oldu 2 gün önce ayarlara baktığımda Windows güncellemesi gözüküyordu güncellediğimde girdi. Güncellemeler kısmına girip ekran görüntüsü atar mısınız?

Ekran görüntüsü 2023-04-16 132751.png

Evet 14 Nisanda bir güncelleme yaptı ondan sonra sorun başladı. Öncesinde 11-12 Nisan da sorunsuz oynanıyordu. Windows güncel gözüküyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı