Valorant destekleyen hızlı Windows 10 sürümü önerisi

iPredex

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Corsair 2133 MHz 8 GB
SSD veya HDD modeli
Samsung 750 EVO
Ekran kartı
GTX 750 Ti
Anakart
ASUS H110M-K
İşlemci
Intel Pentium G4560
Arkadaşlar merhaba. İşletim sisteminde yavaşlama fark ettim. Açılışta çok yavaş kalıyordu. Sonradan biraz düzeliyor fakat hala aynı kasma ve donma devam ediyordu. SSD'ye ilk önce Windows 10 1803 sürümünü kurdum, gayet de hızlı çalışıyordu fakat Valorant gibi oyunları desteklemiyordu. Minimum sistem gereksinimlerinde Windows 10 20H2 sürümü istiyor. Valorant oynayabileceğim hızlı bir işletim sistemi var mıdır? En uygun sistem hangisi yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açılışta yavaşlamasının sebebi, Discord gibi çeşit çeşit uygulamanın bilgisayar açılır açılmaz arka planda çalışmaya başlaması olabilir mi?

Yani "Bilgisayar başladığında çalıştır" seçeneğini kapatan, dikkat eden biri misiniz?

Açılışta yavaşlamasının sebebi, Discord gibi çeşit çeşit uygulamanın bilgisayar açılır açılmaz arka planda çalışmaya başlaması olabilir mi?

Yani "bilgisayar başladığında çalıştır" seçeneğini kapatan, dikkat eden biri misiniz?

Evet onlar kapalı fakat zaman geçtikçe bile file Explorer bile geç açılıyordu şu an 20H2 sürümüne geçtim ve daha stabil fakat 1803 sürümü bundan da stabil çalışıyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı